Tøftings prut går verden rundt

Stig Tøfting tager det med et grin, at medier på stribe nu bringer historien om, at han pruttede for åben skærm

Der kom sovs med.

Sådan lyder det i en episk video, som i de seneste dage er gået viralt herhjemme. Her står Stig Tøfting, Peter Graulund og Camilla Martin i studiet i forbindelse med superligadækningen på 3+, da førstnævnte pludselig slår en ikke bare højlydt - men også utroligt lang prut.

- Ved du, inden du slår den, at den er så lang, skraldgriner Camilla Martin, der synes en tredjedel forfærdet, en tredjedel færdig af grin og en tredjedel imponeret.

Se også: Stig Tøfting snød vennerne med fup-bryllup: - Det stak af

Klippet er lynhurtigt blevet det mest sete Facebook-klip på TV3 Sport nogensinde, og det er i skrivende stund set mere end en million gange. Ydermere har tyske medier som Bild og RTL skrevet om den tidligere fodboldspillers præstation.

Det samme har medier i Storbritannien og Grækenland, og TV3 oplyser over for Ekstra Bladet, at der også har været kinesere, som har bedt om tilladelse til at bringe videoen.

I orkanens øje står Stig Tøfting. Manden med Danmarks mest omtalte tarmflora.

- Jeg havde ikke tænkt, at det var det, man skulle gå viralt på, griner han, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen.

Se også: Tøffe om Brøndby-stjernes svinestreg: - Han går efter én ting

En krone pr. klik
I sin fodboldkarriere repræsenterede han klubber som Hamburger SV, Duisburg og Bolton Wanderers. Det, mener han, er en medvirkende årsag til, at klippet er godt i gang med at gå viralt.

- Det illustrerer også bare, at folk vil have et grin. Jeg kan heller ikke selv lade være med at grine, når jeg ser det. En ting er den skid, der bliver slået, men snakken og grinet os tre imellem er også en stor del af det. Alle elsker at få et godt grin, og det får man der. Vi kunne ikke lade være, forklarer han.

- Hvad mener du om, at klippet er set over en million gange?

- Måske de skulle give mig en krone pr. klik, lyder det lynhurtigt fra Tøfting.

Se også: Efter voldsom talent-kritik: Kig indad, Zorniger!

I videoen kommenterer Camilla Martin flere gange varigheden af den famøse prut, og den kom da også bag på fisens ejermand.

- Ha ha, jeg siger også selv i videoen, at jeg ikke vidste, den ville være så lang. Det er også det, der gør, at klippet bliver så sjovt. Det kom bag på os alle. Det er jo hele sketchen, eller hvad man skal kalde det. Det kom bag på os alle.

Du kan se videoen over artiklen.

213 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere