'Årgang 0'-Stephanie må ikke starte i gymnasiet

Stephanie fra TV2-programmet 'Årgang 0' har problemer med at klare skolen, som hendes forældre ønsker det. Hun må derfor starte i 10. klasse

Stephanie har ikke arbejdet nok på sin skole, mener hendes far. Foto: TV2.
Stephanie har ikke arbejdet nok på sin skole, mener hendes far. Foto: TV2.

For de fleste 9. klasses elever byder den på gymnasiet eller anden ungdomsuddannelse når de er færdige med folkeskolen.

Men for Stephanie bliver det til en 10. klasse. I tirsdagens program af 'Årgang 0' fortæller Stephanies far Christian, at han og Stephanies mor Christina har besluttet, at Stephanie ikke skal starte i gymnasiet.

- Christina og jeg også blevet enige om, at hendes ansøgning til gymnasiet bliver annulleret. Og så hedder det 10. klasse i stedet for, så hun har et år mere til at modnes og få opbygget noget arbejdsmoral i forhold til skole, fordi det er også det der mangler, siger Christian.

For sent at rette op
Både Stephanie og hendes familie er klar over, at hendes 9. klasse har været præget af ret meget andet en skolen.

- Jeg tror at det her 9. klasse er gået for meget op i alt muligt andet end skole. Det er for sent at rette op på i det her skoleår, fortæller Christian om grunden til, hvorfor Stephanie ikke får lov at starte i gymnasiet.

Se også: Droppede 'Årgang 0' - Nu vil Mathilde være betjent

Skolen er ikke mig
Stephanie har haft travlt med fester, youtube-videoer og kammerater i løbet af året, men hun lader til at synes, at hendes forældres beslutning er helt okay.

- Gymnasiet er måske ikke mig lige med det samme, måske er 10. klasse lige bedre, for at have det sidste år med. Det er ligesom det år, hvor jeg kan rette op på tingene og komme lidt mere med, siger Stephanie i tirsdagens program.

Se også: 'Årgang 0'-piger mobbet: Ingen ville tale med os

Selvom Stephanie frygter sin sidste eksamen i naturfag, kan hun prale af at få et flot 12-tal til sin sidste eksamen i folkeskolen.

'Årgang 0' kan ses tirsdag aften kl. 20.00 på TV2

51 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere