Stine Kronborg i bitchfight

Den professionelle poledancer og stripper Stine Kronborg ydmyger for åben skærm den stille og rolige jyde Kathrine

Når man taler om Stine Kronborg, er der normalt fokus på nøgenhed. Den kendte poledancer og stripper er nemlig kendt for at smide tøjet ved utallige lejligheder. Som gæste-optræder under Paradise Hotel har hun da også allerede taget solbad topløs, mens hun lavede frække udstrækninger. Og fornylig kastede hun sig ud i et ophidsende nøgenløb.

Men bag den smukke frække facade gemmer der sig også en ekstremt veltalende kvinde, der er ekspert i at give verbale øretæver. Og det beviser Stine Kronborg i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor hun kommer i verbal bitchfight med den stille og rolige århusianer Kathrine.

Stine Kronborg er ikke ligefrem genert med sin krop, og hun giver tilmed de andre piger et lille show og et frækt smil inden de sidste klude ryge af. (Foto: TV3) TV - 29. apr. 2013 - kl. 17:58 TV: Stine Kronborg løber nøgenløb i Paradise HotelUdsigt til Ballerup og Bagsværd fra Mexico. (Foto: TV3) TV - 11. apr. 2013 - kl. 21:05 Pludselig blev udsigten meget bedre på ParadiseDet er en tillidserklæring, siger Martin, før han med tilløb dykker ned i kammeratens boksershorts. (Foto: TV3) TV - 3. apr. 2013 - kl. 18:48 Paradise Bordel: Så slikkes der boller!

Og den stille og rolige Kathrine får ikke et ben til jorden overfor Stine Kronborgs lange svada, som vi bringer her:

- Katrine. Søde og rare og stille og rolige piger. Dem kan Paradis-drengene overhovedet ikke lide. Så hvis du skal overleve, så synes jeg, at du skal skifte fra det der sødsuppe-vals og over i noget quickstep. For drengene er lige ved at falde i søvn i dit selskab.

- Og jeg tror egentlig også, at TV3' s budget er gået lidt ned, for de havde åbenbart ikke råd til personlighed. Og det var vel meget heldigt, at du havde fået et brev til at bestemme klikerne, for jeg får et flashback til folkeskolen, hvor du ville have været den sidste, der blev valgt.

- Og jeg håber, at du er begyndt at øve dig på sangen, for du kan godt begynde at synge 'Hjem til Århus', afsluttede Stine Kronborg sit verbale frontal angreb mod den stille jyde, der blev fuldstændig mundlam.

Kort efter sagde Kathrine til kameraet:

- Det er ikke særlig rart at stå og blive svinet til af Stine. Jeg havde faktisk ikke set den komme, at hun ville være så god.(til at bitche).

Se også: Sådan scorer man - ikke - en stripperShila mener, at hun skal besøge Stine i Australien, og så skal de lave 'Stine og Shila Down Under' - hvad det så end dækker over. (Foto: TV3) TV - 26. mar. 2013 - kl. 18:00 Paradise Bordel: Selv pigerne vil have Stine KronborgStine Kronborg imponerer Paradise-deltagerne - og formentlig også seerne med sin kunnen på polestangen. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV - 25. mar. 2013 - kl. 13:00 Se stanglækre Stine svinge skankerneSe også: Ingen Paradise-sex til Stine Kronborg pga. farmandSe også: Stine Kronborg: Kunne aldrig smide tøjet på dén måde i DanmarkSe også: Kronborg siger undskyld med frække billederSe også: Stine headhuntet til Australiens frækkeste klub

1 af 3 Du kan sgu godt begynde at synge 'Hjem til Århus', siger Stine Kronborg til den stille jyde Kathrine.(Foto: TV3)
2 af 3 - Det er ikke særlig rart at stå og blive svinet til af Stine Kronborg, siger Kathrine.(Foto: TV3)
3 af 3 Stine Kronborg er kendt for at vise sin flotte nøgne krop frem. Men hun er altså også god til at levere verbale øretæver. Her ydmyger hun Århusianske Kathrine for åben skærm i en bitchfight.(Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer