Homo-bryllup i Big Brother-huset

For første gang nogensinde i historien har der været bryllup mellem to mænd i Big Brother-huset

Så må der kysses. (Foto: Mogens Flindt)
Så må der kysses. (Foto: Mogens Flindt)

I dag skrev Big Brother historie. For første gang nogensinde blev et homoseksuelt par nemlig viet inden for Big Brother-murene.

24-årige Bjørn, som har været i huset i næsten 100 dage, blev viet til sin 19 år ældre kæreste, Henrik, der tålmodigt har ventet udenfor i virkeligheden på sin forlovede.

Kunne ikke vente længere
Bjørn og Henrik havde ellers planlagt deres bryllup til på lørdag den 11. maj, men i går kunne Henrik ikke vente længere, så han og Big Brother valgte at overraske Bjørn, og Henrik friede til Bjørn via en tv-skærm.

- Selvfølgelig vil jeg det, lød svaret, og så stod brylluppet ellers i dag i gårdhaven på Big Brother-huset foran parrets venner og familie.

Ceremonien forestået af præst ved Stefanskirken på Nørrebro, Pernille Østrem, tog en halv time, og parret var blevet lovet, at det forløb normalt uden overraskelser fra tv-producenterne.

Første nat som mand og mand
Bagefter holdt de nygifte en kort reception i den solbeskinnede have, men de fik ikke lov at tilbringe deres første nat som mand og mand sammen.

- Det gemmer vi, til jeg kommer ud af huset. Vi får masser af tid sammen, sagde Bjørn til Ekstra Bladet.

Se også: Farvel til langbenede KatjaSe også: Big Brother: Jeg venter på Tania

Han håber, at han vinder præmien på 500.000 kroner, som bliver udløst ved finaleshowet den 16. maj. Inden da skal tre af de resterende seks beboere dog sies fra, så der kun er tre tilbage i det sidste opløb.

1 af 3 Henrik (tv.) og Bjørn (th.) gik ned ad havegangen sammen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Big Brother havde hentet præst ved Stefanskirken, Pernille Østrem ind for at vie parret. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Så må der kysses. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer