Prins William bliver helt i ny BBC-serie

Man ser den helikopterflyvende prins redde en mand fra et skifferbrud

En ny BBC-serie følger britiske helikopterpiloter på redningsopgaver. Det i sig selv er godt tv. Men når så helten i et af programmerne lige pludselig er identisk med 30-årige prins William, så er der virkelig tale om et scoop.

I dokumentarprogrammet ser man prinsen redde en mand, som er faldet ned i et skifferbrud.

Læs også:

Se også: Prins William studerer bleskift på YouTube

Manden er faldet ned fra en jernbanebro, og prinsen leder arbejdet med at få manden trygt op i helikopteren.

- Som kaptajn prøver du hele tiden, at se forløbet for dig inde i hovedet, forklarer prinsen i programmet ifølge Daily Mail.

Læs også:

Der var et lille smil på prins Williams læber, da han forlod sygehuset i aftes. (Foto: AP) Intl. kongelige - 5. dec. 2012 - kl. 08:52 Nu smiler William igen

Udsendelsen viser også prinsens dagligdag på basen i Wales.

- Der findes ingen bedre følelse, end når du rent faktisk har gjort noget godt og reddet et liv. Jeg tror ikke, at der findes noget bedre kald i livet end at få lov til at se en søn eller en datter i ansigtet, når man har bragt deres far eller mor tilbage fra noget, som kunne være blevet deres død. Det er meget stærkt. tilføjer prins William.

Læs også:

Se også: Prins William om Ashley Cole: Slemme dreng

Det britiske hof overvejer lige nu, om prinsen skal fortsætte i det job, han holder så meget af. Dog ventes det, at han flytter til en base nærmere Lodon, når han bliver far til juli.0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere