Se den nye 'Tranformers'-kvinde

Nicola Peltz erstatter Megan Fox og Rosie Huntington-Whiteley.

Anmelderne har ikke altid klappet i deres små hænder over 'Transformers', men siden den første film kom i 2007, har publikum været med filmserien. Og nu gøres der klar til en 4'er med en ny kvindelig stjerne.

Læs også:

Se også: Transformers-babe får stor rolle i Ninja Turtles

Det er 18-årige Nicola Peltz fra staten New York, som erstatter britiske Rosie Huntington-Whiteley fra 3'eren. Rosie Huntington-Whiteley nåede kun én film, efter hun erstattede Megan Fox, der havde den kvindelige hovedrolle i de to første film.

Det er instruktøren Michael Bay selv, der på sin blogg afslører den nye kvindelige hovedrolleindehaver, skriver filmmagasinet 'Total Film' ifølge VG.

Læs også:

Se også: Fox tager skylden for Lohan-fadæse

Peltz hidtidige største rolle har været filmfloppet 'Luftens sidste mester' fra 2010.

Bay afkræfter også på sin blogg, at Megan Fox skulle dukke op på en gæsteoptræden i den nye film. Og samtidig kommer der også en forklaring på, hvorfor hun heller ikke var at finde i 3'eren: Hun fik ganske enkelt sparket af producenten Steven Spielberg, fordi hun havde udtalt sig uantageligt om instruktøren Bay.

Læs også:

Se også: Transformers-instruktørens super-scoring

Den mandlige hovedrolle i 4'eren spilles af den forholdsvis ukendte, 21-årige Jack Reynor. Filmen får premiere i sommeren 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer