Julie fra Big Brother: Jeg kan godt bruge noget sex

20-årige Julie fra Ballerup blev torsdag aften stemt ud af Big Brother. Hendes største savn under opholdet i huset har været sex.

20-årige Julie måtte torsdag aften forlade Big Brother huset. (Foto: Mogens Flindt).
20-årige Julie måtte torsdag aften forlade Big Brother huset. (Foto: Mogens Flindt).

- Jeg har været presset. Jeg har godt kunnet bruge noget sex, siger 20-årige Julie fra Big Brother, der torsdag aften blev stemt hjem af seerne.

- Det har været svært, og især når man heller ikke har haft mulighed for at klare noget selv. Kameraerne drejer jo lynhurtigt ind på een, hvis man laver bare den mindste bevægelse, siger Julie.

- Så hvis der er en lækker receptionist på det hotel, hvor jeg nu skal overnatte, så springer jeg til, siger Julie med et glimt i øjnene.

- Inden jeg kom ind i huset havde jeg aftalt med min kæreste, at det måtte briste eller bære omkring vores forhold, men jeg har efterfølgende hørt, at jeg nok ikke skal kontakte ham lige med det samme, siger Julie, der især fik et meget tæt forhold til en anden deltager, Martin, der dog efter kort tid blev trukket ud af huset grundet urigtige oplysninger.

Lige nu ligner Julies fremtid et fortsat job som bartender, men hendes drøm er senere hen at klare sig godt i skolen og derefter blive uddannet som fængselsbetjent.

1 af 2 Julie har savnet sex under sit ophold i Big Brother huset. (Foto: Mogens Flindt).
2 af 2 20-årige Julie måtte torsdag aften forlade Big Brother huset. (Foto: Mogens Flindt).
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere