Paradise Bordel: Selv pigerne vil have Stine Kronborg

Først var Shila en tur oppe i 'Eiffeltårnet'. Nu vil hun gerne have en tur rundt på (Stine) Kronborg

Man kunne få den mistanke, at den 28-årige Paradise-deltager Shila er en kulturel person, der bare ikke kan få nok af Europas store seværdigheder.

Kvinden fra Brøndby Strand inviterede to mandlige deltagere, Steven og Stolle, en tur med op i 'Eiffeltårnet' i realityprogrammet.

Hvis du heller ikke lige kender den sexstilling, kan du blive klogere her:

Steven, Shila og Stolle tager et smut til Paris og 'går op' i Eiffeltårnet i aftenens 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV - 6. mar. 2013 - kl. 12:12 Ny sexstilling på Paradise Hotel: Velkommen i Eiffeltårnet

Læs også:

Det kan vist ikke siges meget bedre, end de involverede selv gør det her... (Foto: TV3) TV - 6. mar. 2013 - kl. 23:11 Paradise-sex: Så højt kom de op i 'Eiffeltårnet'

Men hvis man har set bare et par afsnit af året 'Paradise Hotel', så ved man godt, at det er noget helt andet, Shila ikke kan få nok af.

Læs også:

TV - 21. mar. 2013 - kl. 15:30 Sex i badekarret på 'Paradise Bordel'

Og det er ikke bare mændene, der lokker. Shila har også forsøgt sig hos de kvindelige deltagere.

Læs også:

Shila er i hvert fald klar til et lunt bad med Michelle. (Foto: TV3) TV - 18. mar. 2013 - kl. 12:10 TV: Pigesex på 'Paradise Bordel'?

Det lykkedes ikke med Michelle, men heldigvis er Shila ikke sådan at slå af pinden, så hun forsøger da bare igen i aften.

Denne gang vil hun gerne have en tur rundt på Kronborg - Stine Kronborg at forstå.

Læs også:

Se også: Ingen Paradise-sex til Stine Kronborg pga. farmand

Læs også:

Stine Kronborg imponerer Paradise-deltagerne - og formentlig også seerne med sin kunnen på polestangen. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV - 25. mar. 2013 - kl. 13:00 Se stanglækre Stine svinge skankerne

0 kommentarer
Vis kommentarer