Sms-tallene afslører: Chresten var den rette vinder

Det var ikke kun i fredagens finale, seerne var med den 26-årige vestjyde. Han vandt mere end halvdelen af årets 'X Factor'-liveshows

De andre tidligere deltagere jublede næsten mere, end Chresten selv gjorde, da seerne havde stemt ham til tops i 'X Factor' 2013. (Foto: Mogens Flindt)
De andre tidligere deltagere jublede næsten mere, end Chresten selv gjorde, da seerne havde stemt ham til tops i 'X Factor' 2013. (Foto: Mogens Flindt)

Al snak om snyd med sms-stemmer kan nu forstumme. DR har offentliggjort stemmerne fra alle syv 'X Factor'-liveshows.

Læs også:

Se også: Se sms-stemmerne: Så tæt var Amanda på X Factor-finalen

Ud over at afsløre, at Amanda var meget tæt på at snuppe finalepladsen fra Wasteland, viser de også, at der ikke var nogen tvivl blandt seerne om, at Chresten var den med mest x-faktor i 2013-udgaven af showet.

Læs også:

En næsten vaskeægte rockstjerne. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. mar. 2013 - kl. 13:01 TV: Chresten rockstar? Ikke helt endnu...

Chresten fik 57,9 procent af stemmerne i sidste runde af det store finaleshow i Jyske Bank Boxen i Herning. Her stod han overfor unge Karoline, som altså måtte tage til takke med en andenplads.

Det var dog ikke kun i finalen, at seerne stemte på den ordknappe vestjyde.

I de første to liveshows fik han flest stemmer. Det gjorde han også i femte liveshow samt i semifinalen.

Læs også:

Chresten er ikke en mand med store armbevægelser, men han forsikrer, at han er lykkelig. (Foto: Mogens Flindt) TV - 22. mar. 2013 - kl. 23:04 Chresten: Jeg har aldrig været så lykkelig

Mens Chresten altså var på sikker sejrskurs igennem hele forløbet, så var det mere op og ned for Anne Linnets boyband.

Wasteland formåede både at vinde og tabe et show. De fik flest stemmer i tredje liveshow, mens de dumpede med et brag ugen efter, hvor der var bigband-tema.

Læs også:

Marius og Anders kan måske charme de unge piger. Men vagten i Jyske Bank Boxen bed ikke på. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. mar. 2013 - kl. 01:14 TV: Wasteland udelukket fra efterfest

1 af 3 Ida Corr kunne ikke skjule sin begejstring. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Det lykkedes til sidst at få Chresten til at juble over sin sejr. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 De andre tidligere deltagere jublede næsten mere, end Chresten selv gjorde, da seerne havde stemt ham til tops i 'X Factor' 2013. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer