Skuffende seertal til 'X Factor'-finale

Fredagens seerkrig mod det danske fodboldlandshold kostede DR, der alligevel jubler over resultatet

Selv om en del af seerne i fredags vendte Blachman og co. ryggen, erklærer DR sig tilfreds med resultatet. (Foto: Mogens Flindt).
Selv om en del af seerne i fredags vendte Blachman og co. ryggen, erklærer DR sig tilfreds med resultatet. (Foto: Mogens Flindt).

Der var ikke udsolgt i Jyske Bank Boxen i Herning, da fredagens 'X Factor'-finale løb af stablen og heller ikke foran skærmen, var der lige så meget trængsel som tidligere år.

Læs også:

Se også: Ikke udsolgt til X Factor-finalen

1,669,000 mio. seere fulgte Chresten hente 'X Factor'-titlen i land. Noget af en nedgang i forhold til tidligere år.

I 2012 fulgte 2.113.000 seere 'X Factor'-finalen og i 2011 fulgte hele 2,4 millioner seere finalen i DRs talentshow.

'X Factor' har i år tabt seere i forhold til tidligere sæsoner, og finalen var desuden i skarp kamp mod det danske fodboldlandshold, der på samme tid spillede den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet.

- Vi er oprigtigt glade for seertallet til finalen - det er et rigtigt flot punktum for denne sæson. Det kan godt være, at vi har tabt seere i forhold til tidligere år, men vi har aldrig før prøvet at ligge overfor en vigtig fodboldlandskamp.

- Det er derfor forventeligt, at seertallet går ned, og på den baggrund er jeg af hele mit hjerte glad for et så flot seertal - det må jeg sige, lyder meldingen fra DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Læs også:

Se også: 546.000 har slukket for 'X Factor'

Landskampen blev vist på Kanal 5 og fulgt af 539.000 seere. Det er det højeste seertal nogensinde til en landskamp på Kanal 5:

- Vi vidste, at konkurrencen mod 'X Factor' ville være hård, og derfor er det dejligt, at så mange danskere valgte at følge landskampen på Kanal 5. Det giver os en stærk tro på, at vi også vil få mange seere til vores to landskampe i efteråret mod Armenien og Malta, meddeler Jesper Jürgensen, informationschef på SBS TV.

Dermed erklærer begge parter i fredagens seerkrig sig for tilfreds med udfaldet af slaget.

Læs også:

Se også: Se sms-stemmerne: Så tæt var Amanda på X Factor-finalen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere