Linnet er som en fejlcastet Nils Malmros-skuespiller

Dan Rachlin frygter, at Chresten bliver en Pandrup-udgave af en amerikansk countrystjerne. Wasteland er på deres bedste dag 'One Direction Jam'. Og Ida Corr skal bare få ro på

Et eller andet sted er der gået noget galt, når man sætter sig til tv-skærmen i aften og tænker på det, der ikke er der.

Dj og radiovært Dan Rachlin savner allerede inden aftenens 'X Factor'-finale favoritten Amanda, som seerne overraskende stemte hjem i fredags.

Læs også:

Se også: Amanda brød sammen

- Jeg skal ikke gøre hende til nogen stor helgen. Men hun havde dog noget udstråling i sine øjne og ramte den rent stemmemæssigt, siger Rachlin.

Han sidder klar til at guide ekstrabladet.dk's læsere igennem finaleshowet her på sitet fra klokken 20.

Læs også:

Se også: Alle holder med Chresten

Musikkenderen vil komme med skarpe kommentarer om showet og de involverede. Men der er jo længe til i aften, så lad os bare tage hul på glæderne her og høre, hvordan Dan Rachlin ser på årets 'X Factor'-finalister og de tre dommere:

Karoline er en sød pige. Hun har mega meget udstråling, og jeg kunne godt forestille mig, at hun vil blive den nye Basim, forstået på den måde, at hun måske bliver tv-vært på noget. Men vi må også være ærlige og sige, at hun kun i heldige øjeblikke rammer den rent stemmemæssigt.

Læs også:

Blachman og Linnet er (måske) enige om meget, men i hvert fald ikke om Wastelands potentiale. (Foto: Mogens Flindt) TV - 21. mar. 2013 - kl. 16:11 TV: Blachman: - Luk alle forkælede møgunger inde i kælderen

Wasteland er jo bare super søde og vil bare enormt meget gerne det her. Men lad os nu bare indrømme, at de på deres bedste-bedste dag i bedste fald er 'One Direction Jam'.

Læs også:

Se også: Blachman træt af Wasteland: Jeg savner Villa Lokum

Chresten har kant og personlighed, det anerkender jeg. Udfordringen er bare at finde ud af, hvor han kan blive placeret uden at komme til at lyde som en Pandrup-udgave af en amerikansk countrystjerne.

Læs også:

Se også: 'X Factor'-finalisten Chresten: Jeg har fået livsglæde

Jeg anerkender Thomas Blachmans underholdningsværdi. Det står enhver frit for at prøve at tage hans tekster og analysere dem og se, om de giver nogen mening i en større sammenhæng...

Læs også:

Anne Linnet og Blachman er ikke enige om ret mange ting. (Foto: Troels Trier) TV - 22. mar. 2013 - kl. 09:32 Blachman til Anne Linnet: Du opfører dig åndssvagt

Ida Corr er superdejlig og meget dedikeret omkring denne opgave. Hun ved også godt, at det er et godt afsæt for hende rent karrieremæssigt. Men hun er helt grotesk oversælgende i forhold til sine egne kunstnere. Rolig nu, det er ikke et reklamespot for dit seneste album. Slap af!

Læs også:

Dagen før finalen er stemningen i top blandt de tre dommere. Men mon ikke den spidser til i morgen, når det for alvor gælder i Jyske Bank Boxen. (Foto: Mogens Flindt) TV - 21. mar. 2013 - kl. 17:54 TV: Ida Corr: Jeg lukker ørerne for Anne og Thomas

Anne Linnet er fejlcastet. Hun kommer til at minde om en skuespiller i en Nils Malmros-film, når hun virkelig skal folde sig ud og lade som om, hun virkelig 'gives a fuck'.

Læs også:

Se også: Hov, afslørede Anne Linnet lige sig selv der..?

Følg Dan Rachlins live-kommentarer i aften og kom med dine egne bidrag/kommentarer/spørgsmål i vinduet herunder:

0 kommentarer
Vis kommentarer