TV: Ida Corr: Jeg lukker ørerne for Anne og Thomas

Den smukke sangerinde sidder lige midt i hundeslagsmålet mellem Anne Linnet og Thomas Blachman. Det generer hende dog ikke, for hun lukker bare af

Anne Linnet og Thomas Blachman repræsenterer hver deres fløj i 'X Factor'.

Blachman lader sine unge solister synge ukendte sange, mens Linnet står for boyband-pop. Og det går sjældent stille for sig.

Læs også:

Blachman mener, at Linnet går efter laveste fællesnævner. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. mar. 2013 - kl. 13:43 TV: Blachman: Anne tager ikke X Factor alvorligt

Midt i det hele sidder Ida Corr, nærmest i lige så stor ubemærkethed som hendes solist Chresten er kommet til finalen i årets 'X Factor'-show.

Læs også:

Se også: Chresten fra X Factor: Nu er jeg favorit

Hun lader sig dog ikke gå på af de skarpe toner - eller skulle man kalde den hårde klang, der er mellem Blachman og Linnet.

- Ærligt, så er det langt fra alt, jeg hører. Jeg fokuserer primært på, hvad der foregår på scenen. Jeg har det sådan, at når jeg har haft en musikalsk oplevelse, god eller dårlig, så er det det, jeg sidder og funderer over.

Læs også:

Blachman og Linnet er (måske) enige om meget, men i hvert fald ikke om Wastelands potentiale. (Foto: Mogens Flindt) TV - 21. mar. 2013 - kl. 16:11 TV: Blachman: - Luk alle forkælede møgunger inde i kælderen

Den mørke skønhed mener, at det langt hen ad vejen er saglige diskussioner, der er i dommerpanelet.

- Selvfølgelig stikker det af nogle gange, men det er jo følelser og musik, det handler om, så det vil det gøre.

- Jeg kan godt forstå, at seerne nogle gange føler, at det går lidt op i show for Anne og Thomas, men nu sidder jeg der, og jeg ved, hvordan det er. Der er jo intet forstilt over det. Det er ikke showmanship, vi er ikke skuespillere. Vi sidder der som fagmænd på hver vores område.

- Det vil sige, at du prøver at bilde mig ind, at det også foregår sådan, når I sidder i et lokale uden kameraer og presse?

- Fuldstændig!

1 af 2 Sangerinden påstår hårdnakket, at der ikke er skuespil med i spillet blandt 'X Factor'-dommerne. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Dagen før finalen er stemningen i top blandt de tre dommere. Men mon ikke den spidser til i morgen, når det for alvor gælder i Jyske Bank Boxen. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere