TV: Blachman: - Luk alle forkælede møgunger inde i kælderen

Thomas Blachman mener, det er døden for 'X Factor', hvis Wasteland vinder finalen. Derfor må ingen børn have adgang til mobiltelefonen i morgen

Man skulle tro, at Thomas Blachmans ønskescenarie til 'X Factor'-finalen i morgen ville være, at hans unge solist Karoline stod tilbage som vinder.

Karoline og Chresten værdige vindere
Det ville da heller ikke gøre den femdobbelte 'X Factor'-dommer noget, hvis det blev resultatet. Men han kan også godt leve med, at det bliver Ida Corrs voksne solist Chresten, der står som vinder.

- Det er vigtigt, der er en værdig vinder, som ikke findes i forvejen ude på den danske scene. Det er både Karoline og Chresten.

Læs også:

Se også: Blachman træt af Wasteland: Jeg savner Villa Lokum

- Derfor vil jeg appellere til Anne (Linnet, red.) om at bevare den sidste del af værdighed ved at trække sit band ud af konkurrencen. Det ville jeg synes var på sin plads, siger den kontroversielle dommer.

- Det sker så ikke, skulle jeg hilse at sige. Der er en grund til, at Wasteland står i finalen, og det er, fordi seerne kan lide dem og deres energi, er Anne Linnets modsvar til det.

Læs også:

Se også: Linnet: - Er jeg kedelig? Muligvis!

- Ligesom jeg kunne smide mine egne ud til fordel for Morten Benjamin, så synes jeg, det er en nobel ting, at man anerkender at lade de rigtige gøre det her. Det er døden for programmet, hvis vi får nogen, der ikke kan noget, fortsætter Blachman.

Læs også:

Blachman mener, at Linnet går efter laveste fællesnævner. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. mar. 2013 - kl. 13:43 TV: Blachman: Anne tager ikke X Factor alvorligt

Han siger med vanlig selvsikkerhed, at det er spild af både seernes og hans egen tid, hvis boybandet bliver kåret som vinder.

Forældre må træde i karakter
Og han køber ikke Anne Linnets præmis om, at det er seerne, der har valgt at sende Wasteland i finalen.

- Det er alle de forkælede unger, der har hevet mobiltelefonen ud af mors og fars hænder og sidder der og stemmer på de forkerte. Forældrene må træde i karakter som forældre og stå ved deres egen fornuft og ambitioner.

- Jeg kan kun appellere til, at unger bliver lukket ned i kælderen i morgen. I hvert fald de helt små, siger han og kan ikke holde masken.

Læs også:

Thomas Blachman er overvældet over, at danskerne mener, at han er den bedste 'X Factor'-dommer gennem tiden. Men samtidig er han helt enig. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. mar. 2013 - kl. 11:04 Blachman bare bedst: Det kommer ikke bag på mig!

1 af 2 Anne Linnet griner af Thomas Blachmans opfordring om at sende Wasteland ud af finalen, før den overhovedet er gået i gang. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Blachman og Linnet er (måske) enige om meget, men i hvert fald ikke om Wastelands potentiale. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere