Ingen Paradise-sex til Stine Kronborg pga. farmand

Selvom hun er et kendt ansigt, kommer Stine Kronborg ind på 'Paradise Hotel' som helt almindelig deltager uden særlige vilkår

Stine Kronborg lever af at være poledanser. Det har nu også sikret hende adgang til 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Stine Kronborg lever af at være poledanser. Det har nu også sikret hende adgang til 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3/Lemche & Serup)

'Paradise Hotel' får i morgen besøg af kendis nummer tre i denne sæson, når den tidligere Voice Tv-vært Stine Kronborg tjekker ind.

Læs også:

Se også: Stine Kronborg: Kunne aldrig smide tøjet på dén måde i Danmark

Blev fanget på en god dag
I første omgang kommer hun ind som dommer i en pole-konkurrence. Men som ugen skrider frem, får de øvrige deltagere sig en overraskelse.

Hun bliver nemlig på hotellet som helt almindelig reality-deltager. Og altså ikke ligesom den amerikanske millionøse Paris Hilton og bokseren Patrick Nielsen på skånekost i forhold til taktik og intriger.

Læs også:

Det er meget godt, at TV3 ikke drives af licensmidler, for så skulle seerne nok regne med en noget større regning efter udskrivningen til Paris Hilton. (Foto: Anthon Unger) TV - 18. okt. 2012 - kl. 19:43 Paris Hilton koster TV3 en formue

- Hvorfor har du sagt ja til at være med i 'Paradise Hotel'?

- Haha, jeg tror bare, de fangede mig på en god dag, hvor jeg var i godt humør. Jeg var lige kommet ud fra et show og var helt høj. Jeg tænkte, fuck, hvor er mit liv fedt. Og så var jeg bare glad for at få et opkald hjemme fra Danmark, storgriner hun.

Åben for livets udfordringer
Det var først bagefter, Stine Kronborg tænkte på, hvad det egentlig var, hun havde sagt ja til.

- Jeg er som udgangspunkt ikke bange for, hvad folk tænker om mig. Men så alligevel... Jeg har selv siddet og fulgt med i Paradise flere sæsoner i træk og tænkt, ej hvordan fanden finder de nogen, der er så dumme..?!?, griner hun.

Læs også:

Se også: Stine Kronborg raser over fototyve

- Er det så dig, der er den dumme nu?

- Jeg ser jo mig selv som rigtig rigtig klog, haha. Ej, jeg ser mig selv som en pige, der tager udfordringer her i livet. Jeg har lovet mig selv, at jeg altid vil gøre ting uden at tænke over, hvad andre tænker om mig.

Tager konsekvenserne bagefter
Og netop fordi Stine Kronborg lever af at danse i letpåklædt tilstand, er hun vant til at få kommentarer med på vejen i de sociale medier og andre steder, hvor man kan kommenterer på historier og billeder.

- Jeg stikker næsen frem, det gør jeg. Og så må man tage nogle slag. Folk tror måske ikke, at jeg læser de kommentarer, men det gør jeg jo. Altså, det rører mig ikke, men jeg ved godt, hvad folk mener om mig. Og jeg vil gerne forklare mig, når jeg føler mig dårligt omtalt.

Læs også:

Se også: Frække Stine Kronborg lagt ned - igen

- Får du så forklaret dig i et program som 'Paradise Hotel'?

- HAHA HAHA, jeg tænker jo bare ikke så meget over konsekvenserne. Jeg gør tingene, og så må jeg tage konsekvenserne efterfølgende.

Læs også:

Se også: Kronborg siger undskyld med frække billeder

Skulle alligevel flyve langt
I modsætning til alle de andre kendte ansigter, der har været med i 'Paradise Hotel', er Stine Kronborg altså ikke med i programmet på særlige vilkår. Hun er deltager som alle de andre unge mennesker på hotellet.

- Jeg skulle alligevel være væk fra Australien et stykke tid, og det er en lang flyvetur, så da de spurgte, om jeg ville tjekke ind som almindelig gæst, sagde jeg bare, 'Ja ja, det lyder sjovt!'.

Læs også:

Se også: Stines røv kåret som den bedste

En ting, som de øvrige deltagere har været særdeles ivrige med i år, vil hun dog ikke være med til. Der bliver ingen sex for åben skærm.

- Sex for mig er en intim ting. Jeg er ret åben med mange ting i mit liv, men mit sexliv vil jeg gerne prøve at holde privat. Og så tænker jeg på min far. Jeg kan ikke forestille mig, at han skulle sidde og se mig have sex på tv.

Læs også:

To nye medlemmer 'bankede på' og blev straks optaget i den alt andet end eksklusive swingerklub i årets 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3) TV - 11. mar. 2013 - kl. 11:29 Over halvdelen har dyrket sex på 'Paradise Bordel'

- Hvad med de billeder han ser af dig, hvor du hænger på en polestang i forholdsvis minimalt tøj?

- Arh, men der er jo ikke noget, han ikke har set før! Han kender mig jo. Han ved, hvordan han har opdraget mig, griner Stine Kronborg smittende.

Læs også:

Shila er i hvert fald klar til et lunt bad med Michelle. (Foto: TV3) TV - 18. mar. 2013 - kl. 12:10 TV: Pigesex på 'Paradise Bordel'?

1 af 3 Efter sin tjans som gæstedommer bliver Stine på hotellet på lige vilkår med alle de andre. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
2 af 3 Hun har dog ikke tænkt sig at lade seerne se hende dyrke sex, ligesom mange af de andre deltagere har. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
3 af 3 Stine Kronborg lever af at være poledanser. Det har nu også sikret hende adgang til 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
0 kommentarer
Vis kommentarer