Danskerne trænger til en pause fra mig

Skuespilleren Søren Malling mener, at efter 30 afsnit af Borgen må danskerne være mætte af at se på ham

Søren Malling trænger til en pause fra den eksponering der følger med at være en del af en tv-serie i bedste sendetid søndag aften. (Foto: Jan Unger).
Søren Malling trænger til en pause fra den eksponering der følger med at være en del af en tv-serie i bedste sendetid søndag aften. (Foto: Jan Unger).

30 søndage har Søren Malling været på skærmen i den allerbedste sendetid som chefredaktøren Torben Friis i den populære tv-serie 'Borgen'.

En serie, der virkelig har samlet danskerne, og som har været en af de større tv-succeser i nyere tid.

Men efter tre sæsoner er det slut - og det, mener Søren Malling, er en god ting.

- Jeg tror, jeg har brug for en lille pause fra den eksponering, det giver at være med i en serie søndag aften klokken 20, siger han.

- Og jeg tror også, at det er rigtig sundt for seerne, så det ikke er de samme skuespillere, der er på skærmen igen og igen, fortæller han.

Læs også:

Se også: Søren Malling vandt Robert-pris for 'Kapringen'

Hvad han laver nu, kan han ikke afsløre. Men der går i hvert fald et stykke tid, før vi ser ham i en tv-serie søndag aften igen.

- Men i tv-branchen er det jo også sådan, at hvis man optager noget nu, så kommer det først ud om to år, smiler han.

Selvom Borgen og dens både politiske og personlige historie om den kvindelige statsminister Birgitte Nyborg har været populær, så er Søren Malling overbevist om, at der snart vil komme en ny serie, der kan optage danskerne lige så meget.

Læs også: Søren Malling ses her i rollen som rederi-direktøren Peter C. Ludvigsen i filmen 'Kapringen', hvor  han forhandler med somaliske  pirater om at få frigivet tre danske søfolk.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck  ) Film - 20. sep. 2012 - kl. 18:00 Søren Malling: Jeg græd som pisket Søren Malling: Jeg græd som pisket

- Det handler om sendetidspunktet søndag aften klokken 20. Det er et vigtigt tidspunkt for os alle. Det er noget med, at man efter en hård arbejdsuge og måske en bytur både fredag og lørdag, så har man brug for at slappe af søndag aften.

- Så uanset hvad der bliver sendt søndag aften, så vil folk nyde det, hvis bare det har en høj kvalitet, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer