TV: Blachman: Anne tager ikke X Factor alvorligt

Anne Linnet og Thomas Blachman er langt fra enige i 'X Factor'. Linnet er ikke visionær, mener Blachman, mens hun mener, han gør programmet kedeligt

Før denne sæson af 'X Factor' kunne man godt have troet, at Thomas Blachman og Anne Linnet ville have nogle af de samme holdninger til musikken og programmets retning.

Men her seks uger inde i programmet er man da i den grad blevet klogere.

Læs også:

Se også: Blachman: - Jeg kan jo ikke gøre for, at jeg er retorisk skarp for fanden

Hvis der er noget de to ældste i dommerpanelet kan blive enige om, så er det ikke at være enige!

- Anne Linnets entre i dette program har været ikke visionært, og det kommer bag på mig. Hun går for noget, der ikke kan en skid. Hun går efter laveste fællesnævner - i stedet for at gøre kreativiteten til en fællesnævner. Det er der, vi er, sagde Blachman efter semifinalen, hvor han måtte sige farvel til sin favorit, 17-årige Amanda på bekostning af blandt andre Linnets boyband Wasteland, som seerne stemte i finalen.

Læs også:

Se også: Amanda i chok: Uforståeligt!

Læs også:

Se også: Storfavoritten er ude af X Factor

- Thomas siger, du tager programmet i den forkerte retning. Hvad er din kommentar til det?

- Det har jeg ikke nogen kommentar til. Et eller andet sted har han ret i, at det er fint, at publikum får nogle sange at høre, som de ikke har hørt før, og nogle sange, som de ikke vidste fandtes. Men det kan jo heller ikke nytte noget, at han hele tiden vælger sange, der er så smalle, at folk bliver trætte og synes, det er kedeligt. Jeg synes nogle gange, det har været nogle lidt kedelige sangvalg.

- Vi laver rigtig musik. Jeg tror ikke, Anne har set programmerne, for så havde hun taget det mere alvorligt, lyder Blachmans modsvar.

Læs også:

Se også: Bitter Blachman: Hvad fanden sker der for jer?

- Kommer I mon nogensinde til at kunne mødes på midten?

- Ja, det gør vi nok. Jeg har stor respekt for manden. Selvom han indimellem kan komme af sted med at sige nogle frygtelige skrubtudser, så må man sige, at han har siddet i 'X Factor' rigtig mange år, og han har gjort det rigtigt godt. Han er jo 'X Factor', kan man sige, lyder det fra Linnet.

Læs også:

Se også: Skandale! Hvad fanden sker der?

1 af 2 Linnet mener, Blachman er for højtravende og dermed gør programmet kedeligt. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Blachman mener, at Linnet går efter laveste fællesnævner. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere