Blachman træt af Wasteland: Jeg savner Villa Lokum

Det var så stor en skuffelse for Thomas Blachman, at Wasteland gik videre til finalen, at han ligefrem påstår, han savner sin helt store aversion Vocaloca

Blachman mener, at Wasteland er med på en badebillet, og han er alt andet end tilfreds med, at drengene nu kan rejse med videre på bekostning af Amanda. (Foto: Mogens Flindt)
Blachman mener, at Wasteland er med på en badebillet, og han er alt andet end tilfreds med, at drengene nu kan rejse med videre på bekostning af Amanda. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: Blachman: - Jeg kan jo ikke gøre for, at jeg er retorisk skarp for fanden

Anne Linnet ser det helt store lys i sin drengegruppe Wasteland, som seerne fredag aften sendte videre til finalen i 'X Factor'.

Læs også:

Se også: Blachman disser seerne: Tarveligt!

Helt de samme høje tanker har Thomas Blachman ikke om boybandet. Han havde kun kritik til overs for de fire knægte i semifinalen.

- Det tror fanden, jeg kritiserer Wasteland. De har på intet tidspunkt leveret et eneste musikalsk øjeblik. De er med på den vildeste badebillet, sagde en tydeligt forsmået dommer, som måtte se sin egen storfavorit Amanda forlade 'X Factor' på bekostning af blandt andre netop Wasteland.

Læs også:

Se også: Storfavoritten er ude af X Factor

- Jeg kommer ligefrem til at savne Villa Lokum eller Villa Loco, eller hvad fanden de hed (Vocaloca, Lina Rafns gruppe fra 1. sæson, red) .

- Siger du, at det burde være Wasteland, der var røget ud i stedet for Amanda?

- Musikalsk set? Ja mon ikke! Det er der ingen tvivl om. Jeg erindrer ingen musikalske kuldegysninger eller finesser eller fantasi i deres præstationer. Det er blændværk.

Læs også:

Se også: Amanda i chok: Uforståeligt!

Blachman var stærkt utilfreds med, at Amanda røg ud, fordi hun ifølge sin egen dommer var den bedste artist - måske endda i hele 'X Factor's historie.

- Amanda har været en af de artister i 'X Factor' ever, der har leveret flest store gode øjeblikke. Det gjorde Ida ikke sidste år. Det gjorde Morten Benjamin ikke sidste år. Hun er derfor enestående. Men nu har jeg også ekstrem meget forstand på det, det kan jeg ikke forvente, at alle har.

- Hvem skal vinde nu så, hvis du har så meget forstand på det?

- Det vil jeg ikke udtale mig om, sagde en skuffet Blachman.

Læs også:

Se også: Skandale! Hvad fanden sker der?

1 af 3 Wasteland har ingen berettigelse i finalen, mener den rutinerede dommer. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Thomas Blachman var alt andet end glad for Vocaloca, da de var med i første sæson 'X Factor'. Men nu står det så skidt til med Wasteland, at han ligefrem savner acapellagruppen. (Foto: Thomas Lekfeldt)
3 af 3 Blachman mener, at Wasteland er med på en badebillet, og han er alt andet end tilfreds med, at drengene nu kan rejse med videre på bekostning af Amanda. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere