Blachman: - Jeg kan jo ikke gøre for, at jeg er retorisk skarp for fanden

Thomas Blachman er bange for, at han er lidt for meget ovenpå, lidt for kontroversiel og lidt for selvsikker, og at det er grunden til Amandas overraskende exit fra 'X Factor'. - Måske siger jeg lidt for mange rigtige ting

Thomas Blachman havde noget på hjerte - og noget fornuftigt og rigtigt, mener han selv. Derfor fortryder han ikke, at han rejste sig op og holdt tale for Anne og Ida. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman havde noget på hjerte - og noget fornuftigt og rigtigt, mener han selv. Derfor fortryder han ikke, at han rejste sig op og holdt tale for Anne og Ida. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: Storfavoritten er ude af X Factor

- Jeg nægter at tage skylden for folks dårlige smag, men måske er seerne trætte af mig. Måske er jeg for kontroversiel, for provokerende og for irriterende.

Sådan sagde Thomas Blachman umiddelbart efter 'X Factor' semifinalen, hvor storfavoritten Amanda overraskende blev stemt ud.

Læs også:

Se også: Amanda i chok: Uforståeligt!

Men selvom 'X Factor'-veteranen til nød ville indrømme, at han kunne spille en rolle i den overraskende udvikling af semifinalen, så får man ham ikke til at sige, at han er gal på den.

- Jeg står og siger en masse ting til Anne Linnet - som jeg mener. Det kan godt være, at jeg er lidt for meget. At jeg er lidt for selvsikker. Måske siger jeg lidt for mange rigtige ting. Måske appellerer jeg til en masse menneskers mindreværdsfølelse. Og når de møder et menneske, der i den grad er ovenpå, så går det galt.

Læs også:

Se også: Skandale! Hvad fanden sker der?

- Skulle du i virkeligheden have holdt røven i sædet i stedet for at stille dig op foran Anne Linnet og Ida Corr under programmet?

- Jeg bliver nødt til at reagere på ufølsomhed og uretfærdighed. Det gør jeg på min egen måde, og så kan jeg jo ikke gøre for, at jeg er retorisk skarp for fanden vel…

Læs også:

Se også: Bitter Blachman: Hvad fanden sker der for jer?

Læs også:

Se også: Blachman disser seerne: Tarveligt!

1 af 2 Blachman fik noget overraskende ikke Amanda med i finalen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Thomas Blachman havde noget på hjerte - og noget fornuftigt og rigtigt, mener han selv. Derfor fortryder han ikke, at han rejste sig op og holdt tale for Anne og Ida. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere