Storfavoritten er ude af X Factor

Amanda kommer ikke til at stå på den store scene i Jyske Bank Boxen til finalen om en uge. - Den dårlige smag fik succes, sagde Blachman om favorittens exit

Blachman fik en deltager med i finalen, men det var ikke, som mange troede, Amanda. Hun røg nemlig overraskende ud her til aften. (Foto: Mogens Flindt)
Blachman fik en deltager med i finalen, men det var ikke, som mange troede, Amanda. Hun røg nemlig overraskende ud her til aften. (Foto: Mogens Flindt)

Semifinalen i årets 'X Factor' gik ikke stille for sig mellem de tre dommere Ida Corr, Anne Linnet og Thomas Blachman.

Læs også:

Se også: Bitter Blachman: Hvad fanden sker der for jer?

Så måske var det godt, at det var op til seerne at vælge de tre finalister.

Lidt overraskende var Karoline den første deltager, Signe Molde råbte op og dermed sendte i finalen. Herefter fulgte Chresten og det sidste navn, der blev nævnt var Wasteland.

Succes til dårlig smag
Dermed er storfavoritten over dem alle, Amanda, ude af årets show.

- Jeg fatter det ikke. Det er den dårlige smag, der har fået succes i aften, sagde hendes mentor, en stærkt skuffet Thomas Blachman.

Amanda var også selv overrasket over udfaldet, men den største overraskelse kom formentlig alligevel, da værten Signe Molde bad den netop udstemte semifinalist om at synge en sidste gang i 'X Factor' - få minutter efter den største skuffelse i showet for den 17-årige pige.

Har du et spørgsmål, du vil stille til den udstemte 'X Factor'-deltager, så send en mail til ekstrabladet.dk, og vi stiller det i morgen, når vi får besøg af vedkommende.

1 af 2 Amanda har ikke stået i farezonen en eneste gang i årets 'X Factor'. Nu er hun ude. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Blachman fik en deltager med i finalen, men det var ikke, som mange troede, Amanda. Hun røg nemlig overraskende ud her til aften. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere