Karoline: En sejr at få Blachman til at græde

15-årige Karoline håber, at hun kan røre Thomas Blachman så meget med sin sang i semifinalen, at han ikke kan holde tårerne tilbage

I fredags kunne Karoline ikke holde tårerne tilbage, da hun røg i farezonen. Nu håber hun, at det er Thomas, der får vand i øjnene i morgen. (Foto: Mogens Flindt)
I fredags kunne Karoline ikke holde tårerne tilbage, da hun røg i farezonen. Nu håber hun, at det er Thomas, der får vand i øjnene i morgen. (Foto: Mogens Flindt)

I fredags måtte Thomas Blachman trøste sin unge sangerinde Karoline, efter hun kom i farezonen.

Det spidser til
Den 15-årige aarhusianer kunne ikke holde tårerne tilbage.

- Det var sindssygt hårdt at stå i farezonen, og jeg var meget ked af det, forklarer Karoline, som nu kæmper for at komme tilbage i showet og tage fusen på dem, der allerede på forhånd har dømt hende ude af finaleræset.

Læs også:

Se også: X Factor uden 'x-faktor'

- Jeg tror, de andre deltagere tror, at jeg er lidt nede, fordi jeg var i fare. Og det er fint nok, hvis de tænker det og tror, at det giver dem en fordel, siger Karoline, som godt kan mærke, at det hele spidser til nu.

- Jeg kan mærke det på stemningen mellem os. Der er ikke tid til at være sammen om aftenen længere. Vi øver konstant og er meget koncentrerede.

Tæt på tårer
I sidste uge havde Thomas Blachman valgt et pophit til sin unge stjerne. I morgen er det i den helt anden grøft, når hun skal synge 'Girl With The Tatoo' af Miguel som den ene af sine to sange.

- Det er et sindssygt smukt nummer. Jeg græd første gang, jeg hørte det, siger Karoline, som håber at kunne fremkalde stærke følelser med sin sang.

Læs også:

Se også: Pigerne gør Blachman blød som smør

Det var tæt på at lykkes allerede under prøverne her til eftermiddag, hvor hun var tæt på at give Blachman våde øjne.

- Det var lige før, smiler hun.

- Og så sagde han, at hvis jeg gjorde det, som jeg gjorde det der, så ville han græde, fordi det var så rørende.

Læs også:

De er faktisk i semifinalen i årets 'X Factor', selvom de ikke ligefrem sprudler af glæde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. mar. 2013 - kl. 01:51 TV: Tamme semifinalister har ikke talent for at juble

- Det ville være en sejr for mig at få Thomas til at græde, fordi så ved jeg, at jeg har gjort det godt. Men det er jo mindst lige så vigtigt at røre dem derhjemme, som lytter til det, siger Karoline, som kæmper lidt med nerverne forud for morgendagens show.

- Jeg krydser fingre for, at min nervøsitet ikke tager over. Man kan ikke undgå at blive sindssygt nervøs, når man ved, at det er sidste runde før finalen. Den nervøsitet skal bare pakkes langt væk. Jeg ville være så ked af det, hvis den ødelagde det. Det ville være så nederen at ryge ud i morgen, lige før finalen, smiler Blachmans yngste sangerinde.

Læs også:

Se også: Karoline: Jeg må ikke synge Medina

1 af 2 Konkurrencen spidser til mellem fredagens fire semifinalister, Chresten (øverst t.v.), Wasteland (de fire gutter bagerst fra højre mod venstre), Amanda (forrest t.h.) og Karoline (forreste t.v.). (Foto: Jesper Mortensen)
2 af 2 I fredags kunne Karoline ikke holde tårerne tilbage, da hun røg i farezonen. Nu håber hun, at det er Thomas, der får vand i øjnene i morgen. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!