Favoritten Amanda: - Jeg er ved at skide i bukserne

'X Factor'-semifinalisten Amanda er på ingen måde selvsikker på trods af sin favoritværdighed - tværtimod

Hvis folk tror, at Amanda har totalt styr på tingene, kan de godt tro om igen. - Jeg er slet ikke så selvsikker, som nogen måske opfatter mig. Jeg tror bare, at jeg glemmer at sige højt, at jeg er usikker, siger favoritten. (Foto: Jesper Mortensen)
Hvis folk tror, at Amanda har totalt styr på tingene, kan de godt tro om igen. - Jeg er slet ikke så selvsikker, som nogen måske opfatter mig. Jeg tror bare, at jeg glemmer at sige højt, at jeg er usikker, siger favoritten. (Foto: Jesper Mortensen)

17-årige Amanda fra Svogerslev har hele vejen til semifinalen været favorit i årets 'X Factor'. Sammen med vestjyske Chresten er hun den eneste, der ikke har været i farezonen.

Læs også:

De er faktisk i semifinalen i årets 'X Factor', selvom de ikke ligefrem sprudler af glæde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. mar. 2013 - kl. 01:51 TV: Tamme semifinalister har ikke talent for at juble

Det burde give en vis selvtillid, men det er slet ikke tilfældet for den unge sangerinde.

- Jeg siger ikke så ofte, at jeg er nervøs og bange for, hvad der skal ske. Men det er jeg virkelig inden i. Jeg tror, folk har en fornemmelse af, at jeg slet ikke er nervøs. Men det er jeg! Jeg er virkelig ved at skide i bukserne, siger Amanda, der helst ikke vil vide noget om, at hun er favorit, fordi det lægger et ekstra pres på hende.

Læs også:

Se også: Det synske barometer: Her er årets X Factor-vinder

Har mange fejl
- Du virker lidt som hende den perfekte, som synger vildt godt og ikke rigtigt har nogle fejl. Hvordan har du det med det image?

- Det er jeg sgu ikke! Jeg har mange fejl, men det er måske lidt mere indadvendt. Jeg er rigtig selvkritisk, og der skal meget til, før jeg bliver tilfreds. Det vil jeg gerne arbejde på, for jeg tror ikke, man kommer så langt med den indstilling. Heldigvis er jeg bevidst om det, så det er et stykke på vejen.

- Der må du da om nogen kunne lære noget af Thomas Blachman, for hvis der er nogen, der har selvtillid, så er det da ham...

- Jeg kan lære rigtig meget af hans adfærd overfor andre mennesker. Han lader ikke nogen pisse på sig. Jeg skal blive bedre til at lade det komme ind ad det ene øre og ud af det andet. Det kan jeg i hvert fald lære af Thomas!

Læs også:

Se også: Pigerne gør Blachman blød som smør

Skal give den gas
I fredagens semifinale skal deltagerne synge to sange. En sang seerne har valgt, og en sang dommerne har valgt.

Seernes valg til Amanda er Taylor Swifts 'As Long as You Love Me'. Og det er ikke just et valg, som får favoritten til at slappe mere af.

- Jeg er lidt nervøs omkring det nummer. Det kommer hurtigt til at lyde skingert, synes jeg. Der skal gives meget gas, og det er jeg ikke så god til, siger Amanda.

Læs også:

Se også: Blachmans piger vil hellere synge 'mærkelige' sange

0 kommentarer
Vis kommentarer