Patrick ramt af tropesygdom

Den homoseksuelle Patrick fra 'Divaer i junglen' må en tur på hospitalet og behandles for betændelse i ansigtet

Det kan være ganske farligt at befinde sig i Ecuadors jungle, hvor farerne lurer i krattet, og hvor bakterierne er helt anderledes end i Danmark. Det må Patrick fra 'Divaer i Junglen' erkendte i aftenens afsnit, hvor han pådrager sig en infektion i ansigtet, som han ikke kan komme af med.

SE DEN HEFTIGE INFEKTION I VIDEOEN HEROVER

Infektionen sidder især omkring hans ene øje og næsen. Og både øjet og næsen er hævet, så den meget forfængelige Patrick konstant må gå med solbriller. Betændelsen bliver så slem, at Patrick må en tur på hospitalet, hvor han bliver behandlet med antibiotika.

Læs også:

Her har Patrick netop slugt en burger i stort set en mundfuld. De andre blondiner betragter beundrende sceneriet.(Foto: TV3) Film - 4. mar. 2013 - kl. 15:05 Blondiner sluger bedre

Læs også:

Den homoseksuelle Patrick fra 'Divaer i Junglen' har et voldsomt temperament. Og han hader at tabe, især hvis han føler, at hans blondine-venner ikke kæmper hårdt nok for sejren.(Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 21:54 Patrick går amok over Pernille

Læs også:

Brunette-holdet kæmper desperat med bunker af lort, som dækker deres bryster.(Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 14:54 Bikini-babes slæber lort i lange baner

Tre deltagere på hospitalet
Det er faktisk tredje gang, at en deltager fra 'Divaer i Junglen' ryger en tur på hospitalet. Først var det Joanna, der allerede på vej ud til jungle-lejren forstuvede sin fod alvorligt. Og et par dage efter måtte Frederik Fetterlein en tur på hospitalet med dårlig mave.

Så man kan hurtigt konstatere, at opholdet i junglen faktisk er meget hårdere, end man umiddelbart tror. Der er kæmpe forskel på at befinde sig i Ecuadors jungle i forhold til diskotekerne i København, hvor man normalt kun kan pådrage sig lidt tømmermænd.

Se aftenens afsnit af 'Divaer i Junglen' på TV3, der også byder på 'Stafet i sirup og fjer' samt 'Diva line-dans'.

1 af 3 Sådan foretrækker Patric at se ud. Uden hævelser på hverken øjet eller næsen.(Foto: TV3)
2 af 3 Blondine-holdet fra 'Divaer i Junglen'.(Foto: TV3)
3 af 3 Patrick har fået pådraget sig en alvorlig infektion i ansigtet under sit ophold i junglen i Ecuador i TV3-programmet 'Divaer i Junglen'.(Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere