Internationalt navn til X Factor-finalen

Der kommer internationalt stjernestøv over Jyske Bank Boxen i Herning om en uges tid. Marina And The Diamonds optræder til 'X Factor'-finalen

Marina And The Diamonds bliver årets internationale navn til 'X Factor'-finalen. (Foto: Warner Music Danmark)
Marina And The Diamonds bliver årets internationale navn til 'X Factor'-finalen. (Foto: Warner Music Danmark)

Nik & Jay, Marie Key, Panamah, Burhan G, Mads Langer, Rasmus Walter og Nabiha er de danske navne til 'X Factor'-finalen, som afholdes i Jyske Bank Boxen i Herning i næste uge.

Læs også:

Se også: Nye stjerner på scenen til X Factor-finale

Nu får de selskab af den walisiske popsangerinde Marina And The Diamonds, der netop er blevet præsenteret som årets internationale 'supernavn'.

Marina And The Diamonds slog for alvor igennem i 2010 med hitsinglen 'Hollywood'

Finalen afholdes fredag den 22. marts. De tre finalister, som trods de mange etablerede kunstnere, er dem, det hele handler om, bliver fundet i semifinale-showet i morgen.

Læs også:

De er faktisk i semifinalen i årets 'X Factor', selvom de ikke ligefrem sprudler af glæde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. mar. 2013 - kl. 01:51 TV: Tamme semifinalister har ikke talent for at juble

- Det er fantastisk, at Marina and the Diamonds har sagt ja til at spille til vores 'X Factor-finale'. At få store internationale navne til at lægge vejen forbi Danmark for at optræde med et par numre er generelt meget svært. Og det er derfor så meget desto større for DR, at det er lykkedes at få Marina and the Diamonds til landet og kaste stjernestøv udover vores 'X factor'-finale, som uden sammenligning bliver den flottest besatte i programmets seksårige historie herhjemme, siger underholdningschef hos DR Jan Lagermand Lundme i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere