Sådan får man hævn for Paradise-knald

Malene fik her til aften hævnet sig over, at hendes såkaldte veninde knaldede hendes Paradise-flirt. Hun sendte Anna ud af hotellet

Nicolas sendte Anna ud, men det var i tæt samarbejde med stort set alle andre på hotellet. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Nicolas sendte Anna ud, men det var i tæt samarbejde med stort set alle andre på hotellet. (Foto: TV3/Lemche & Serup)

Læs også:

To nye medlemmer 'bankede på' og blev straks optaget i den alt andet end eksklusive swingerklub i årets 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3) TV - 11. mar. 2013 - kl. 11:29 Over halvdelen har dyrket sex på 'Paradise Bordel'

Her til aften skete det, som mange Paradise-fans har ventet på.

'Paradise Hotel's 20-årige dramaqueen Anna blev sendt ud, og det endda af hendes bedste veninde på hotellet, Malene.

Læs også:

Der er på ny drama i aftenens 'Paradise Hotel'. Og igen er det Anna, der er ballademageren. Rasmus spiller også en hovedrolle. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 15:23 Anna i nyt Paradise-drama: Jeg bliver udstillet på tv

Malene fik dermed endelig hævn for, at Anna havde dyrket sex med Malenes Paradise-flirt Kasper og efterfølgende løjet om det.

- Hun gik bag om min ryg, og så gik jeg bag om ryggen på mig. Det var en god hævn. Jeg følte, at jeg gav hende igen ved at sende hende hjem. Hun ramte mig rent personligt på følelserne, og jeg ramte hende taktisk, siger Malene.

- Men den bedste hævn var næsten, at jeg fik Kasper i sidste ende, smiler den blonde Paradiso.

Læs også:

Se med i aftenens afsnit, hvis du gerne vil se, hvem der er i tæt kontakt med hinanden. (Foto: Screenshot) TV - 29. jan. 2013 - kl. 19:48 Sex under lagnerne i 'Paradise Hotel'

Malene og Kasper er nemlig kærester i dag. Anna og Malene har også bevaret venskabet - til en vis grænse i hvert fald.

- Det ødelagde rimeligt meget, at hun var sammen med Kasper. Så kan jeg jo ikke være tæt med hende. Vi snakker stadig sammen og har det pisse sjovt, siger Malene, der er glad for, at sidste uges ballade på hotellet nu er ovre.

Læs også:

TV3 valgte at vise epsioden mellem Rasmus og Anna i aftenens afsnit, fordi det har relevans for udviklingen i programmet.  - Den er en del af hele det drama, der foregår på hotellet lige nu, forklarer pressechef Søren Hedman. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 22:50 TV3 gav advarsel efter Paradise-drama

Det var nemlig for svært Malene at se sin kæreste dyrke sex med veninden - i hvert fald sammen med ham.

- Vi har siddet i hvert vores rum og set det på hver vores computer. Det havde vi aftalt lige fra begyndelsen. Og så har vi snakket om det hurtigt efter hvert afsnit.

- Hvordan snakkede I så 'lige hurtigt' om afsnittet, hvor Kasper dyrkede sex med Anna?

- Jeg blev siddende inde på kontoret og græd efter det afsnit. Og så kom han ind til mig, og vi sad sammen i et kvarters tid uden rigtigt at tale sammen. Og så var den ude af verden. Vi vidste jo begge godt, at det var sket, og vi har talt om det mange gange siden, forklarer Malene.

Læs også:

Se også: Stikker-veninder sendte Camilla lige lukt i kærligheden

1 af 4 Malene i den hvide kjole var en af de vigtige bagmænd i missionen. Kasper foran hende var den eneste, der ikke vidste noget. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
2 af 4 Det blev til et farvel til Anna, som var alt andet end tilfreds med at ryge ud. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
3 af 4 Anna og Malene blev gode venner under opholdet på 'Paradise Hotel'. Deres venskab kunne dog ikke helt holde til, at der kom en fyr mellem dem. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
4 af 4 Nicolas sendte Anna ud, men det var i tæt samarbejde med stort set alle andre på hotellet. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere