Pigerne gør Blachman blød som smør

Thomas Blachmans image som benhård får et gevaldigt knæk, når han taler om sine to unge semifinalister Karoline og Amanda. - Jeg kan jo mærke, at de kan lide mig. Det er meget rørende for mig

Thomas Blachman var straks klar til at bakke sin unge stjerne Karoline op, da hun røg i farezonen. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman var straks klar til at bakke sin unge stjerne Karoline op, da hun røg i farezonen. (Foto: Mogens Flindt)

Det er ikke for ingenting, at ekstrabladet.dk's læsere har kåret Thomas Blachman til den bedste skuespiller i 'X Factor'-regi.

Læs også:

Se også: Kong dramaqueen: Blachman bare bedst!

Den 49-årige dommer er nemlig lige til en Oscar, når han spiller rollen som barsk og bidsk, for i virkeligheden er han en blød og følsom mand, der ikke kan stå for sine to piger, Amanda og Karoline.

Piller ved mine ører
Derfor vil han også for enhver pris beskytte på sine to unge stortalenter.

- Jeg vil passe på dem. Jeg kan jo mærke, at de kan lide mig. Det er meget rørende for mig. De skal hele tiden pille ved mine ører. Det er pissehyggeligt.

Læs også:

De er faktisk i semifinalen i årets 'X Factor', selvom de ikke ligefrem sprudler af glæde. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. mar. 2013 - kl. 01:51 TV: Tamme semifinalister har ikke talent for at juble

- Den her omgang er helt vildt nem, fordi de er så kærlige, så søde og så imødekommende og så fjollede, siger bløde Blachman, som dog også kan træde i karakter overfor sine unge piger.

- Nogle gange må jeg jo bede Karoline om at holde kæft, fordi jeg ikke kan koncentrere mig. Hun taler jo hele tiden, smiler han.

Læs også:

Blachman bærer stadig nag. (Foto: Mogens Flindt) TV - 26. feb. 2013 - kl. 23:18 Blachman: Skandale hvis en af mine er i farezonen

0 kommentarer
Vis kommentarer