TV: Tamme semifinalister har ikke talent for at juble

Det er godt, at 'X Factor' er en sangkonkurrence. Havde det været en kamp på at vise følelser, var de fleste af årets semifinalister røget ud for længst

Det spidser til i årets 'X Factor'. Næste gang gælder det semifinalen, og det er alt andet lige noget af en præstation at nå så langt og være blandt de fire sidste kunstnere i landets mest populære talentshow.

Læs også:

Se også: Seerne smed 'gamle' Stephanie ud

Det var dog ikke, fordi presserummet emmede af energi og glæde efter fredagens program - langt fra endda.

Der var nemlig ingen spontan jubel eller vilde glædesscener fra de fire semifinalister.

Læs også:

Se også: Skuffet Stephanie: Jeg ville i semifinalen

Men det var åbenbart ikke, fordi deltagerne ikke var glade - eller det sagde de i hvert fald.

- Jeg er rigtig glad lige nu. Det er bare så svært at forstå. Måske forstår jeg det i morgen, men det er stadig ikke sådan, jeg rejser mig op og råber wuhuuu og laver en baglæns et eller andet, sagde Chresten, som under moderat pres dog godt kunne komme med et jubelråb, der i hvert fald ikke kunne høres i Vestjylland.

Læs også:

Det er ikke altid lige let at tale jysk, når man er vokset op i Gentofte. Men Chresten er en tålmodig læremester. (Grab: ekstrabladet.tv) TV - 9. feb. 2013 - kl. 13:58 TV: Så kan hun lære det: Chreeesten

- Jeg er smadder glad. Jeg tror bare ikke, det ligger til min natur at hoppe og danse. Jeg sprudler af glæde, forsøgte Amanda at overbevise. Og hun så da også glad ud, men et ægte udbrud fik man ikke fra håndboldpigen.

Sindssygt og surrealistisk
Lidt mere gang i den var der hos energibundtet Karoline, som dog havde lidt svært ved at glæde sig sådan helt igennem, fordi det havde været hårdt at stå i farezonen.

- Det er sindssygt. Det er surrealistisk. Jeg er rigtig rigtig glad. Men jeg er også lidt ked af det, fordi jeg havnede i farezonen. Vi er så tæt på nu. Jeg vil bare virkelig gerne i finalen, siger Karoline, der fældede en tåre på scenen efter showet.

- Jeg var simpelthen så rørt over, at jeg gik videre. Jeg var så glad for, at det var Danmark, der sad med det sidste ord, sagde hun.

Lidt mere gang i følelserne var der hos drengene i Wasteland. De gav et ordentligt brøl. Og kaldte fredagens optræden for højdepunktet.

Hør deltagernes jubelbrøl - eller mangel på samme - i tv-klippet i toppen af artiklen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer