Kong dramaqueen: Blachman bare bedst!

Den 49-årige 'X Factor'-veteran er populær blandt seerne, der kårer ham til den mest musikkyndige, bedste underholder - og største dramaqueen

Thomas Blachman har selv kaldt 'X Factor' for sit eget talkshow, hvor Anne Linnet og Ida Corr bare er gæster. Læserne giver ham ret, der er ingen over og ingen ved siden af 'Mr. X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman har selv kaldt 'X Factor' for sit eget talkshow, hvor Anne Linnet og Ida Corr bare er gæster. Læserne giver ham ret, der er ingen over og ingen ved siden af 'Mr. X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)

Thomas Blachman er den bedste 'X Factor'-dommer gennem tiden! Det mener han uden tvivl selv, og nu har danskerne givet ham ret.

Læs også:

TV - 11. feb. 2013 - kl. 19:32 Blachman: X Factor er mit program

I en storstilet afstemning her på ekstrabladet.dk om populariteten blandt de otte dommere i DR-showet gennem tiden løber den 49-årige veteran med sejren i mere end halvdelen af afstemningerne.

Læs også:

Se også: X Factor: Stem på en dårlig dommer

Mest respektfulde
På plussiden er skaldepanden den, der ved mest om musik. Her har han fået næsten 40 procent af stemmerne, mens nummer to, Cutfather, har fået lidt over 20 procent.

Læs også:

Se også: Blachman bøjer sig: Endelig kendte sange til de unge

Han er også den, læserne har suverænt mest respekt for. Her har han fået omkring 47 procent af stemmerne.

Kong dramaqueen
Måske er det rutinen efter fem år på bagen som 'X Factor'-dommer, der spiller ind. I hvert fald mener læserne, at Blachman er den bedste skuespiller i 'X Factor'-regi, og i forlængelse af det får han også titlen som den bedste underholder.

Læs også:

Thomas Blachman forsøgte at tage kampen op mod Jonas' mor. Men hun gav sig ikke sådan lige. - Jonas' mor er musiker, og derfor ved hun, hvad hun taler om. siger hun. Men jeg kender mange musikere, der ikke ved, hvad de taler om. Det prøvede jeg at fortælle hende, men det kunne hun ikke forstå, sagde dommeren i sin provokerende tone efter showet. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. feb. 2013 - kl. 09:45 TV: Bange Blachman følte sig overfaldet af rasende mor

Lidt mindre flatterende er måske kåringen som den største dramaqueen. Her er Blachman'en en suveræn og fortjent vinder med næsten halvdelen af stemmerne.

Læs også:

Blachman var indebrændt, da Anne Linnet sendte et af hans unge stjernefrø ud. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. feb. 2013 - kl. 02:10 TV: Blachman: Jeg råbte og skreg af Anne

På spørgsmålet om, hvem der kort sagt er den bedste 'X Factor'-dommer gennem tiden, er der ingen tvivl blandt læserne:

Thomas Blachman!

Læs også:

Se også: Blachman: Det er svært ikke at grine ad mig selv

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere