Voldstiltalt realitystjerne: Sarona gør mig hidsig

Samuel og Sarona er tilsyneladende sammen igen. I februar talte parret ud om deres problematiske forhold

Samuel og Sorona har tilsyneladende fundet sammen igen på trods af tiltalen for brutal vold. (Foto: SBS Media/Krestine Havemann).
Samuel og Sorona har tilsyneladende fundet sammen igen på trods af tiltalen for brutal vold. (Foto: SBS Media/Krestine Havemann).

På mandag skal Samuel Wegener i retten, tiltalt for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter mod kæresten Sarona, som han ifølge anklageskriftet har nikket skaller, slået, revet i håret og truet med en kniv.

Læs også:

Se også: Realitystjerne tiltalt for brutal vold mod tv-kæreste

Parret er kendt fra realityshowet 'Singleliv', hvor de åbent fortalte om deres problemer, før sæsonen sluttede med, at Samuel friede til Sarona. Ifølge anklageskriftet fandt den angivelige voldsepisode sted i oktober 2012, men siden har parret tilsyneladende fundet sammen igen.

Så sent som 20. februar gav Samuel og Sarona et stort interview til Ude og Hjemme. Her fortalte Samuel blandt andet, at Sarona kunne gøre ham hidsig:

- Det går heldigvis bedre og bedre. Men jeg har nok været dårlig til at give Sarona plads. Og samtidig vidste Sarona også lige præcis, hvor hun kunne trykke på min hemmelige knap, så jeg blev hidsig, forklarer han i interviewet.

I samme interview fortæller Sarona også om problemerne:

– Jeg havde brug for min frihed. For at se mine veninder. Men Samuel ville helst være sammen hele tiden, så jeg var ved at føle mig kvalt, fortæller hun.

Ekstra Bladet har via SBS-TV været i kontakt med Samuel Wegener. Han meddeler via sin advokat, at han ingen kommentarer har til sagen. Det har heller ikke været muligt at få Sarona i tale.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!