TV: Ida og Anne kører Blachman træt

Det var Thomas Blachman selv, der i sin tid bad om at få to kvinder ved sin side i dommerpanelet. Det ønske fortryder han måske lidt nu. Se, hvor hårdt den enlige mand har det i billeder her

Det var en brugt Thomas Blachman, som mødte pressen efter fredagens ’X Factor’-show.

- Jeg er træt, det er anstrengende, forklarede Blachman.

Læs også:

Se også: Blachman: Ja, jeg gabte af Linnet

Det var ham selv, der bad DR om at få to kvinder ved sin side frem for en mand og en kvinde som tidligere. Men man skal som bekendt passe på, hvad man ønsker.

Mere forståelse tidligere
Blachman er nemlig frustreret over, at Anne Linnet og Ida Corr ikke kan høre, når hans unge deltagere synger noget virkelig smukt som 17-årige Amanda gjorde i Blachmans ører fredag aften, men ikke ifølge de to kvinder.

- Sådan har det aldrig været tidligere i de andre programmer. Man kan sige meget om de andre dommere, jeg har arbejdet sammen med, men de har altid kunnet høre, når det var noget i noget.

Læs også:

Se også: Blachman raser: - Vil I have Sanne Salomonsen eller hvad?

Især Anne Linnet og Blachman virker som om, de befinder sig på vidt forskellige tonelejer. Til stor fortrydelse for den skaldede dommer.

- Der er et forståelsestab mellem mig og Anne Linnet. Jeg kan virkelig ikke forstå, hvad det er, hun kæmper for med det, hun laver. Hvad er Annes projekt? Er det at vinde?

Læs også:

Blachman og Anne Linnet er stadig gode venner og kolleger trods deres skarpe meningsudvekslinger. (Foto: Mogens Flindt) TV - 18. feb. 2013 - kl. 17:39 TV: Blachman: De kan rende mig i røven

- Jeg forstår det ikke, og jeg er frustreret over hende. Hvad er den kreative idé fra hende?, sagde den 49-årige rutinerede dommer.

Overser intet!
- Er det hårdere for dig i år end det plejer at være?

- Jeg har sværere ved at..., forsøgte den enlige hane at svare uden at kunne fuldføre den sætning. Han kastede sig i stedet ud i en forklaring på det velkendte og indimellem svært forståelige blachman'ske sprog:

- Den blødgørelse, der skal ske, er, at Anne skal komme med noget, hvor jeg kan se ideen, og så kan vi indirekte fornemme hinanden i musikken. Men når det ikke sker, og hun insisterer på, at det er verdensklasse, så har jeg det som om, der er noget, jeg har overset. Og jeg overser ingenting!

- Så det er hende, der er forkert på den..?

- Er det et spørgsmål? Ja for helvede!

Læs også:

Blachman var indebrændt, da Anne Linnet sendte et af hans unge stjernefrø ud. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. feb. 2013 - kl. 02:10 TV: Blachman: Jeg råbte og skreg af Anne

1 af 6 Nogle gange har Blachman svært ved at tro, hvad han hører. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 6 Men så er det godt, at han ikke sådan lader sig kue. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 6 Ida Corr morer sig med jævne mellemrum over sin mandlige dommers frustrationer. (Foto: Mogens Flindt)
4 af 6 Selvom de taler samme sprog, er der store forståelsesvanskeligheder mellem Linnet og Blachman. (Foto: Mogens Flindt)
5 af 6 Det er næppe en opgivende hånd, den rutinerede dommer løfter her. (Foto: Mogens Flindt)
6 af 6 Thomas Blachman har virkelig fået kam til det hår, han ikke har med sine to meddommere i årets 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer