Kendt filmmand bliver ny DR2-chef

Manden bag flere kontroversielle dokumentarfilm får en fremtrædende stilling på DR2

Guldbrandsen skal være redaktør på DR2. (Plfoto: Magnus Holm)
Guldbrandsen skal være redaktør på DR2. (Plfoto: Magnus Holm)

Læs også:

Se også: Guldbrandsen skal endevende skattesagen

Når det nye DR2 går i luften på mandag, er det med nye folk både foran og bagved kameraerne.

En af dem er den 41-årige prisvindende dokumentarist Christoffer Guldbrandsen, som bliver redaktør for kanalens nyheds,- aktualitets- og debatstof.

Christoffer Guldbrandsen er blandt andet manden bag kontroversielle dokumentarfilm som 'Den hemmelige krig', 'Fogh bag facaden' og 'Dagbog fra midten'.

- Christoffer Guldbrandsen har en unik evne til at sætte fingeren på de ømme punkter og skabe debat om vigtige samfundstemaer.

- Derfor er han også den helt rigtige mand på det nye DR2, som vil tage livtag med de svære dilemmaer, udfordre seerne og i det hele taget tage samfundsdebatten seriøst, siger kanalchef for DR2 Michael Thouber i en pressemeddelelse.

Skal sætte retning
Som redaktør vil Guldbrandsen få ansvaret for programmer som Deadline, Debatten, Detektor og for flere af DR2's nye programmer i dagfladen.

- Jeg glæder mig til at sætte mit præg på DR2 og til at prøve kræfter med rollen som redaktør, hvor jeg skal være med til at udvikle og sætte retning for en række af de programmer, som vil komme til at tegne kanalen, siger Christoffer Guldbrandsen.

Det nye DR2 med nye værter og programmer ruller over skærmen første gang mandag klokken 06.30

Christoffer Guldbrandsen, der på det seneste har været vært for programmet 'Regnskabets time' om skattesagskommissionen på Radio24syv, tiltræder formelt sin nye stilling 1. april 2013.

0 kommentarer
Vis kommentarer