Politiet om Paradise-dødstrusler: Ingen lovovertrædelse

Østjyllands Politi siger, at der ikke umiddelbart er noget strafbart i de trusler, Anna fra 'Paradise Hotel' har modtaget på de sociale medier

Anna har modtaget trusler på Facebook i de seneste dage, men det er ikke noget, der er direkte i strid med lovgivningen - endnu, siger poltiet. (Foto: Anthon Unger)
Anna har modtaget trusler på Facebook i de seneste dage, men det er ikke noget, der er direkte i strid med lovgivningen - endnu, siger poltiet. (Foto: Anthon Unger)

Der er ingen tvivl om, at det er alt andet end pæne ord, 20-årige Anna fra Thisted har fået på de sociale medier efter sin optræden i 'Paradise Hotel'.

Læs også:

Der er på ny drama i aftenens 'Paradise Hotel'. Og igen er det Anna, der er ballademageren. Rasmus spiller også en hovedrolle. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 15:23 Anna i nyt Paradise-drama: Jeg bliver udstillet på tv

Anna selv opfattede det som trusler på livet, og derfor gik hun til Østjyllands Politi og anmeldte sagen fredag.

Læs også:

Anna er blevet den nye hadeperson i årets 'Paradise Hotel'. Se en af de trusler, hun har fået, ved at klikke på pilen til højre for billedet her. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV - 26. feb. 2013 - kl. 09:25 Paradise-Anna får dødstrusler

Blandt beviserne er nogle beskeder fra Annas offentlige Facebook-profil, som hun har oprettet i anledning af sin deltagelse i TV3-programmet.

- Vi kan ikke umiddelbart se nogen lovovertrædelse i de ting, vi har set. Man kan godt tolke det, som det er en trussel, men der er ikke noget direkte strafbart i det, siger vicepolitikommissær Søren Kjærgaard, der er leder af Voldssektionen hos Østjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: TV3: Dødstrusler er uhørt!

- Vi har vejledt hende til at passe på sig selv. Vi rådede hende til ikke at svare på den slags henvendelser, og så har vi fortalt hende, at hun kan få hjælp, hvis det udvikler sig.

- Hvis det fortsætter, vil vi kunne hjælpe hende med eventuelt at sørge for et tilhold. Den nye tilholdslovgivning gør det meget nemmere at gribe ind i den slags sager, siger vicepolitikommissæren.

Læs også:

TV3 valgte at vise epsioden mellem Rasmus og Anna i aftenens afsnit, fordi det har relevans for udviklingen i programmet.  - Den er en del af hele det drama, der foregår på hotellet lige nu, forklarer pressechef Søren Hedman. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 22:50 TV3 gav advarsel efter Paradise-drama

1 af 3 Nogle af truslerne mod Anna lød således. (Privatfoto)
2 af 3 Politiet har rådet Anna til ikke at svare på flere af beskederne, som hun har gjort det her. (Privatfoto)
3 af 3 Anna har modtaget trusler på Facebook i de seneste dage, men det er ikke noget, der er direkte i strid med lovgivningen - endnu, siger poltiet. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere