TV3 om Paradise-mobning: Måske skulle vi have grebet ind

TV3 erkender, at de seneste dages begivenheder på 'Paradise Hotel' har været over grænsen

- Det er hårdt at være på 'Paradise Hotel'. Det er ikke bare en ferie. Spillet er hårdt, og det er en hård kamp at stå tilbage som det sidste par.

Sådan siger pressechef Søren Hedman om stationens realityshow, som i de seneste dage har udviklet sig til et glimrende eksempel på, hvordan man kan drive en voksen mand helt ud i tovene.

Læs også:

Anna og Malene (indsat til højre) fortsætter deres hetz mod Rasmus i aftenens afsnit. (Foto: TV3) TV - 27. feb. 2013 - kl. 13:43 Psykisk terror fortsætter i Paradise

Her har især de to piger Anna og Malene kørt deres egen lille hetz på Rasmus, efter han sørgede for, at en af deres venner blev sendt ud fra hotellet.

- Vi synes også, det er over stregen. Det er også derfor, vi giver både Rasmus og pigerne en advarsel. Vi er enige om, at det, pigerne udfører i spillet, er rigtigt hårdt for Rasmus. Og det er også derfor, at vi ikke vælger at smide ham ud, da han eksploderer op i hovedet på Anna. Pigerne går så meget over grænsen, og vi har fuld forståelse for, at Rasmus føler sig presset, forklarer Søren Hedman.

Læs også:

TV3 valgte at vise epsioden mellem Rasmus og Anna i aftenens afsnit, fordi det har relevans for udviklingen i programmet.  - Den er en del af hele det drama, der foregår på hotellet lige nu, forklarer pressechef Søren Hedman. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 22:50 TV3 gav advarsel efter Paradise-drama

- Men pigerne kører på Rasmus i rigtig mange dage, uden der bliver grebet ind. Hvorfor er det, at I ikke tager affære, før det udvikler sig?

- Vi har folk, der hele tiden sidder og følger med i, hvad der foregår på hotellet. Og det er en vurdering fra produktionens og redaktørens side, hvornår man skal skride ind overfor deltagerne.

- I denne situation kunne det godt være, at vi skulle have grebet ind tidligere, det kan jeg ikke afvise. Vurderingen fra produktionen var, at det efter episoden med Anna og Rasmus mandag aften var det rette tidspunkt at sige, nu stopper legen. Jeg kender ikke vurderingen af den konkrete episode, men jeg ved, at producenten har været med ind over hele vejen.

Læs også:

Se også: Anna 'Lama' burde været smidt ud for spytklat

- TV 2 og DR har hver deres anti-mobningsprogrammer. I går i den anden grøft og viser nærmest, hvordan man mobber. Hvordan forklarer TV3 den?

- Vi kan jo ikke rigtig kommentere på, hvad andre stationer viser om mobning. Men vi er fuldstændig enige om, at mobning ikke er noget, vi vil anbefale. Men når man deltager i et spil som ’Paradise Hotel’, foregår der taktiske ting, hvor folk rotter sig sammen mod hinanden. Det er en del af spillet.

Læs også:

Der er på ny drama i aftenens 'Paradise Hotel'. Og igen er det Anna, der er ballademageren. Rasmus spiller også en hovedrolle. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 15:23 Anna i nyt Paradise-drama: Jeg bliver udstillet på tv

- Man kan sige, at det heldigvis sætter fokus på, hvad der er i orden, og hvad der ikke er i orden. Jeg tror, der er mange af vores seere, der er enige i, at det her er ikke i orden. Det er godt at kunne eksemplificere, hvordan man ikke skal opføre sig overfor hinanden. Det er et studie i, hvad man ikke skal gøre.

Læs også:

Anna er 20 år, men hun opfører sig ikke sådan i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor tingene ikke går hendes vej. (Foto: TV3) TV - 20. feb. 2013 - kl. 14:37 Hvor barnlig må man være som 20-årig?

- Man kunne også have valgt at forbigå noget, som I selv erkender, er forkert i tavshed. Hvorfor er det, I vælger at vise klippene?

- Det er vigtigt for os, at vi viser, hvordan deltagerne er nede på hotellet. At vi ikke tillægger nogen noget, eller at vi trækker noget fra. Det er en stor del af den dramaturgiske fortælling på 'Paradise Hotel', at de her ting sker. Både i nuet og senere hen i spillet. Det er vigtigt at have med, for at seerne forstår deltagernes bevæggrunde senere hen i programmet, forklarer pressechefen.

Dødstrusler for opførsel
Annas og Malenes opførsel har især givet Anna en hård medfart.

Det har medført, at den 20-årige pige fra Thisted efterfølgende har fået en række dødstrusler.

Læs mere om den sag her:

Anna er blevet den nye hadeperson i årets 'Paradise Hotel'. Se en af de trusler, hun har fået, ved at klikke på pilen til højre for billedet her. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV - 26. feb. 2013 - kl. 09:25 Paradise-Anna får dødstruslerSe også: TV3: Dødstrusler er uhørt!

1 af 2 Rasmus har fundet sig i alt for meget fra Anna og Malenes side, og derfor får han en længere snor fra TV3. (Foto: TV3)
2 af 2 De seneste par dage har været præget af drama på 'Paradise Hotel'. Det kulminerede mandag aften, hvor Anna og Rasmus var tæt på at ryge i totterne på hinanden. Det kunne måske være undgået, indrømmer TV3. (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer