Psykisk terror fortsætter i Paradise

I aften fortsætter to af pigerne deres åbenlyse mobning af Rasmus, som aldrig har prøvet noget lignende. - Jeg var sekunder fra at sige farvel, siger han

De seneste dages afsnit af 'Paradise Hotel' har været et studie i voksenmobning af værste skuffe.

Læs også:

Der er på ny drama i aftenens 'Paradise Hotel'. Og igen er det Anna, der er ballademageren. Rasmus spiller også en hovedrolle. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 15:23 Anna i nyt Paradise-drama: Jeg bliver udstillet på tv

To af de kvindelige deltagere, Anna på 20 og Malene på 21, har været så indebrændte over, at 23-årige Rasmus var med til at sende en af deres venner ud af programmet, at de har kørt psykisk terror på ham i en grad, som sjældent er set værre i realityprogrammet.

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende før. Det er det mest fucked up, jeg nogensinde har været med til. Jeg synes, det var en vanvittig opførsel fra piger i den alder, forklarer Rasmus.

Læs også:

Anna er 20 år, men hun opfører sig ikke sådan i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor tingene ikke går hendes vej. (Foto: TV3) TV - 20. feb. 2013 - kl. 14:37 Hvor barnlig må man være som 20-årig?

I aftenens program siger pigerne direkte, at de ikke fortryder deres opførsel overfor Rasmus - se klippet i toppen af artiklen her.

Følte sig uvelkommen
- Det er ufatteligt, at de ikke har bare en lille smule medfølelse, og at de selv kan se, at det er forkert, det de har gang i, siger offeret, som trods den konstante hetz kun brød sammen i tårer en enkelt gang.

- Der var lige en enkelt gang, hvor jeg ikke kunne holde til det mere. Der fældede jeg en tåre, men det blev der ikke vist så meget af på tv.

- Men jeg var jo ked af det hele tiden derinde. Jeg følte mig ikke velkommen, og jeg blev jo konstant jordet af Anna og Malene.

Sekunder fra at skride fra det hele
Rasmus viste stor tålmodighed under hele forløbet, og et langt stykke hen ad vejen lod han pigerne svine ham til. Men mandag aften blev det for meget, og han for op i hovedet på Anna.

Læs også:

TV3 valgte at vise epsioden mellem Rasmus og Anna i aftenens afsnit, fordi det har relevans for udviklingen i programmet.  - Den er en del af hele det drama, der foregår på hotellet lige nu, forklarer pressechef Søren Hedman. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 22:50 TV3 gav advarsel efter Paradise-drama

- Jeg havde det rigtigt svært med det hele. Jeg var sekunder fra at sige farvel og skride fra det hele. Men jeg ville omvendt heller ikke give dem den glæde, at de havde drevet mig ud, siger Rasmus.

Han mener ikke selv, han kunne have håndteret situationen bedre.

- Alle ved deres fulde fem kan vist se, at jeg reagerer korrekt og gjorde, som man bør gøre. Måske lige bortset fra mandag aften.

Læs hvad TV3 siger til deres håndtering af hele sagen her på ekstrabladet.dk torsdag.

Dødstrusler for opførsel
Annas og Malenes opførsel har især givet Anna en hård medfart.

Det har medført, at den 20-årige pige fra Thisted efterfølgende har fået en række dødstrusler.

Læs mere om den sag her:

Anna er blevet den nye hadeperson i årets 'Paradise Hotel'. Se en af de trusler, hun har fået, ved at klikke på pilen til højre for billedet her. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV - 26. feb. 2013 - kl. 09:25 Paradise-Anna får dødstruslerSe også: TV3: Dødstrusler er uhørt!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere