Luksusfældens værste tilfælde hidtil

Ungt Herning-par tæt på økonomisk og menneskeligt kollaps

Channie og Martin med lille David. (Foto: TV3)
Channie og Martin med lille David. (Foto: TV3)

- Jeg tror, det er det værste tilfælde, vi har oplevet, siger den ene af eksperterne, Sara Kaae, i TV3's 'Luksusfælden' til kollega Thomas Dam Sander, efter at parret sammen med kollega Camilla Holst har fået sat sig ind i det økonomiske og personlige kaos, der hersker hos familien i aftenens program.

Ekspert-trioen skal forsøge at redde parret Channie og Martin og Martins far, Henning, som de bor sammen med, fra en økonomisk ruin, der truer i horisonten.

Morten og Anja får ent par sandheder at vide i aften. (Foto: TV3) TV - 12. feb. 2013 - kl. 14:12 Luksusfælden: Hov, vi er slet ikke millionærer!

Taler ikke med svigerfar
Og ikke nok med det - parrets forhold er også på vej i graven, ikke mindst fordi, den anstrengende økonomi har belastet svigerdatter og svigerfars omgangstone så alvorligt, at de nu ikke længere taler sammen overhovedet.

Channie kan i det hele taget ikke klare mere. Hun har fået mavesår og står for at skulle flytte for sig selv i en lejlighed med de to små børn.

Million-gæld og så det løse
Problemet er, at Martin og Henning købte en landejendom udenfor Herning lige før finanskrisen slog igennem. De kan ikke sælge den og hæfter tilsammen for en gæld på tre millioner kroner. Desuden er der ubetalte afdrag til realkreditinstituttet på over 50.000 kroner, som skal betales hurtigt for at undgå en tvangsauktion.

Anja og Morten tilfredse med eksperternes indsats for at få bragt økonomien i orden. (Foto: TV3) TV Parret fra 'Luksusfælden': Styr på det

Samtidig slæber Channie rundt på sin egen gæld på små 400.000 kroner, som der heller ikke bliver betalt tilbage på.

Alt i alt en helt uholdbar situation - se i aften, om Herning-familien får løst sine problemer.

'Luksusfælden, TV3 i aften kl. 20.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere