Lisbet Dahl: På sms med Nikolaj

Revydronningen var gift med Preben Kaas, far til Nikolaj Lie Kaas

Nikolaj Lie Kaas - godt forhold til Lisbet Dahl. (Foto: Linda Johansen)
Nikolaj Lie Kaas - godt forhold til Lisbet Dahl. (Foto: Linda Johansen)

Et af Lisbet Dahls ægteskaber var med skuespilleren og teaterdirektøren Preben Kaas, der begik selvmord i 1981, 50 år gammel.

Læs også:

Se også: Lisbet Dahl: Lovlig mange ægtemænd

På det tidspunkt var det gået alvorligt ned ad bakke for den tidligere så succesfulde humorist og idemand, og følelsen af fiasko blev dulmet med stadig større mængde whisky.

God bog om Preben Kaas
- Preben fortjener at blive husket for andet end de sidste år af hans liv. Der udkom en bog om ham i efteråret, den ruskede op i mange ting, men det var godt, at den blev skrevet, siger Lisbet Dahl, der blev gift med Preben Kaas i 1977.Preben Kaas var far til Nikolaj Lie Kaas. (Polfoto)
Preben Kaas var far til Nikolaj Lie Kaas. (Polfoto)


Det betød, at hun også fik et forhold til Preben Kaas’ børn, hvoraf ikke mindst Nikolaj Lie Kaas har gjort sig bemærket som en af landets mest succesfulde skuespillere.

- Nikolaj var tre år gammel, da jeg blev gift med Preben. Jeg havde mere at gøre med Prebens større børn dengang, men i dag har jeg et godt forhold til dem alle sammen.

Sin fars sidste kone
- Hvordan betragter Nikolaj dig i dag?

- Som sin fars sidste kone. Preben og han havde ikke så meget kontakt, men Nikolaj havde det med sine brødre og søstre, og de havde det med mig. På den måde har jeg fået det med ham. Vi sms’er da sammen en gang imellem. Hans mor og far ville have været stolte, hvis de havde oplevet, hvad han har opnået i dag.

Læs også:

Se også: Nikolaj Lie Kaas droppede fars begravelse

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere