Lisbet Dahl: Lovlig mange ægtemænd

Revydronningen er ked af, at hun ikke kunne holde på én mand i sit liv, fortæller hun i ’Stjernerne på Slottet’

Lisbet Dahl - fortryder skilsmisserne, men ikke ægteskaberne. (Fioto: Jakob Jørgensen)
Lisbet Dahl - fortryder skilsmisserne, men ikke ægteskaberne. (Fioto: Jakob Jørgensen)

- Det burde have været én mand i stedet for fem.

Sådan summer Lisbet Dahl sit liv op med mændene i sit liv i aftenens udgave af ’Stjernerne på Slottet’, hvor hun er indlogeret på et slot i Toscana sammen med håndboldspilleren Joachim Boldsen, tv-værten Ibi Støving, skuespilleren Janus Nabil Bakrawi og ’Operation X’-journalisten Morten Spiegelhauer.

I aften er det Lisbet Dahls tur til at være i hovedrollen, og udover at arrangere dagen for deltagerne, så er det også hende, der skal fortælle om sit farverige liv, der i privatsfæren har budt på fem børn med fem forskellige mænd, hvoraf hun var gift med de fire af dem.

Elsket alle mine mænd
Der er lige lovlig mange skilsmisser, forstår man på revy-dronningen i programmet. Hun er ked af, at hun ikke har været i stand til at holde sig til én ægtemand gennem livet.

Se også: Lisbet Dahl bange for at ryge på røven

- Alle mine drømme i livet er gået i opfyldelse. Måske lige med undtagelse af det aspekt, men det er jo ikke noget, man tænker på, når man er ung. Det er noget, man opdager, efterhånden som man bliver forelsket igen og ulykkelig igen.

- Det har intet at gøre med, at en kærlighed var mere betydningsfuld end den anden. Alle mine mænd har jeg elsket. Det havde måske bare været rart, hvis man havde kunnet nøjes med, at det skete bare én gang, siger Lisbet Dahl til Ekstra Bladet.En af Lisbet Dahls ægtemænd var Preben Kaas. (Polfoto)
En af Lisbet Dahls ægtemænd var Preben Kaas. (Polfoto)


- Så du fortryder ingen af dine ægteskaber?

- Jeg giver mig ikke af med at fortryde. Livet indeholder noget af både det ene og det andet for os alle sammen. Sådan ser jeg også mine ægteskaber. De har været vidunderlige, lige indtil de ikke var det længere.

Ingen ny mand
- Men jeg synes, det er småting i forhold til, hvor meget jeg har fået.

Se også: Ibi kom rystet hjem fra tv-optagelse

- Hvorfor er dine forskellige forhold så ikke holdt?

- Det ved jeg ikke, spørg hellere mine mænd. Men der skal jo to til en tango, og mon ikke, der er to parter involveret, når et ægteskab går i stykker. Man skal dog huske, at i nogle af mine ægteskaber har jeg fået mine vidunderlige børn, og det er jeg dem evigt taknemmelig for.

- Du siger i programmet, at der ikke er nogen ny mand i dit liv?

- Det er der ikke, og selv om der var, så ville jeg nok ikke fortælle dig om det.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere