Blachman: Skandale hvis en af mine er i farezonen

- Wasteland er en vildfarelse, mener Blachman, der stadig er fortørnet over, at hans solist, Zaina, måtte forlade X-Factor alt for tidligt

Bitterheden er fortsat til stede. Også selv om der nu er gået næsten to uger.

- Jeg fatter ikke en skid. Der falder sådan en klap ned for hende.

Sådan siger Thomas Blachman om sin meddommer, Anne Linnet, og det handler fortsat om hans deltager, Zaina, der forrige fredag blev sendt ud af Linnet.

Læs også:

Blachman var indebrændt, da Anne Linnet sendte et af hans unge stjernefrø ud. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. feb. 2013 - kl. 02:10 TV: Blachman: Jeg råbte og skreg af Anne

Det er stadig en gåde for Blachman, hvorfor Zaina skulle sendes ud.

Ud i den rigtige rækkefølge
- Det er vigtigt, at deltagerne ryger ud i den rigtige rækkefølge, og her er det jo allerede gået galt med Zaina, siger den skaldede dommer, der bestemt ikke mener, at hans to resterende deltagere skal i nærheden af farezonen på fredag.

- Det er en skandale, hvis en af mine er i farezonen, siger Blachman, der i stedet gerne vil advare mod at sende sms-stemmer til Anne Linnets Wasteland.

Vil tage glæden fra Wastelands fans
- Jeg kan tage glæden fra alle de piger, der har forelsket sig i dem, griner han og modificerer sin udtalelse.

- Jeg kan oplyse dem om, at det er en vildfarelse. Det er en katastrofe. Det vil bombe det her program tilbage til fire år før det blev lavet, siger Blachman, der også ved, hvordan han vil reagere, hvis det bliver enten Karoline eller Amanda, der forlader showet på fredag.

- Det er klart, at hvis Anne (Linnet, red.) stemmer en af mine ud, så knækker filmen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere