TV3 gav advarsel efter Paradise-drama

De involverede i aftenens mega-skænderi på 'Paradise Hotel' kom til en alvorlig samtale med producenten for at få at vide, hvordan man opfører sig

Det var tæt på at udvikle sig til håndgemæng, da en ophedet diskussion gik over gevind sig i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel'.

Anna og Rasmus var blot et par millimeter fra at ryge på hinanden, da de seneste dages konflikter blev blandet sammen med nogle promiller.

Læs også:

Se også: Anna 'Lama' burde været smidt ud for spytklat

Filmen knækkede for Rasmus, da Anna blev ved med at kalde ham grimme ting, og så fløj han op i hovedet på hende.

- De var tæt på at gå over grænsen, og derfor tog vi dem til en alvorlig samtale efter episoden. Her fortalte producenten af programmet dem, at der er visse spilleregler for, hvordan man taler til hinanden. Og at det ikke var i orden, den måde de opførte sig på i aftenens afsnit, fortæller pressechef på TV3, Søren Hedman.

Læs også:

Der er på ny drama i aftenens 'Paradise Hotel'. Og igen er det Anna, der er ballademageren. Rasmus spiller også en hovedrolle. (Foto: TV3) TV - 25. feb. 2013 - kl. 15:23 Anna i nyt Paradise-drama: Jeg bliver udstillet på tv

Hver gang der har været ballade eller optræk til det, vurderer producenten, om der er grundlag for, at der er nogen, der skal smides ud af hotellet.

Man må nemlig hverken være fysisk voldelig eller verbalt truende overfor andre på 'Paradise Hotel'.

Læs også:

Anna er 20 år, men hun opfører sig ikke sådan i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor tingene ikke går hendes vej. (Foto: TV3) TV - 20. feb. 2013 - kl. 14:37 Hvor barnlig må man være som 20-årig?

På den baggrund er det tidligere sket, at deltagere er blevet smidt ud. Blandt andet i den såkaldte Reunion-sæson sidste år, hvor en deltager røg ud for at have skubbet og slået en anden deltager.

Læs også:

- 'Paradise Hotel' handler om at have det skægt, grine og flirte. Man truer ikke hinanden, og man er ikke voldelig her på hotellet, lyder formaningerne fra værten, Rikke, når Ronnie får sparket ud af programmet efter sit udbrud onsdag. (TV3) TV - 10. maj. 2012 - kl. 10:47 TV: Paradise-Ronnie: Jeg er udsat for et produktionskomplot!

I år var det noget lidt andet, vurderer Søren Hedman.

- Bølgerne gik højt, ingen tvivl om det. Men alt der skete her til aften var verbalt. Der var ingen, der lagde hånd på hinanden, og så vurderede producenten, at der ikke var tale om en overskridelse af de regler, som vi har udtukket i forhold til deltagernes opførsel.

- Man kan vel sige, at de fik et gult kort. De fik en advarsel, siger pressechefen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere