Anna i nyt Paradise-drama: Jeg bliver udstillet på tv

'Paradise Hotel' har fået sin helt egen hade-person i år. 20-årige Anna Due er alt andet end populær, og det er hun træt af

Anna fra Thisted er årets syndebuk på 'Paradise Hotel' - og måske med rette. I hvert fald hvis man bedømmer ud fra det, man ser på tv.

Her bliver den 20-årige kvinde fremstillet som en forkælet møgunge, der reagerer skarpt, når hun ikke får sin vilje.

- Jeg kan godt se, at jeg overreagerer, når jeg ser det på tv. Men det hele er bare meget mere intenst, når man er inde på det hotel, afskåret fra alt andet, siger hun.

Læs også:

Anna er 20 år, men hun opfører sig ikke sådan i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor tingene ikke går hendes vej. (Foto: TV3) TV - 20. feb. 2013 - kl. 14:37 Hvor barnlig må man være som 20-årig?

Hun fortryder sin opførsel, når hun sidder og ser det på tv. Men hun vil ikke tage hele skylden.

- Det er pisse træls, at de har klippet programmet, som de har. De får det til at fremstå som om, det kun er mig, der er noget galt med. Men der er meget mere i det end det, fortæller hun og forklarer den situation, som startede al balladen i sidste uge.

Fik sviner fra Rasmus før spytklat
Her spyttede Anna på Rasmus i onsdagens afsnit. På tv så det ud som om, det udelukkende var en barnlig reaktion på, at Rasmus havde sendt en af Annas gode venner ud af programmet.

- Da jeg spyttede på Rasmus, havde han lige forinden sagt, at han godt kunne forstå, at min ekskæreste var mig utro. Men det var ikke taget med. Det er som om, jeg bare skal fremstilles som hende møgungen.

Læs også:

Se også: Anna 'Lama' burde været smidt ud for spytklat

TV3 afviser dog, at de på nogen måde har intentioner om at fremstille Anna eller nogen andre i programmet, som andet end de er.

- Vi viser, hvad der er afgørende for fortællingen. Der er helt sikkert sket mange flere ting på hotellet end det, vi viser. Men vi er på ingen måde ude på at udstille nogen, siger pressechef Søren Hedman.

'Kællingen' fortryder
Det klarer Anna måske også ganske godt selv.

I aften er den gal igen. Her bliver Anna ved med at køre på Rasmus, som til sidst mister besindelsen og farer op over for den unge pige.

SE EN FORSMAG KLIPPET I TOPPEN AF ARTIKLEN HER

- Jeg skal selvfølgelig ikke forsvare mig selv alt for meget. For jeg fortryder rigtig meget, hvad der er sket. Og Rasmus har jo ret, når han siger, at jeg overreagerer. Jeg er en kælling, og han spiller jo egentlig bare spillet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere