Jonas vil ikke synke ned på Blachmans niveau

X Factor-Jonas mener, at meget ville have set anderledes ud, hvis ikke Blachman havde misbrugt sin senior-rolle i det populære tv-program til at sætte en negativ dagsorden omkring hans person

Jonas har ingen problemer  med at se sig selv  i øjnene efter sin indsats, som han selv vurderer til fire stjerner. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Jonas har ingen problemer med at se sig selv i øjnene efter sin indsats, som han selv vurderer til fire stjerner. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Læs også:

Se også: Jonas ser lyst på fremtiden

Læs også:

Thomas Blachman erkender, at han måske var lidt for tarvelig i sin iver på at få Jonas ud af 'X Factor'. Det er bare lidt sent, for nu er den 30-årige sanger nemlig ude. (Arkivfoto: Mogens Flindt) TV - 23. feb. 2013 - kl. 11:19 TV: Blachman beklager overfor Jonas: Tarveligt sagt

Læs også:

Thomas Blachman forsøgte at tage kampen op mod Jonas' mor. Men hun gav sig ikke sådan lige. - Jonas' mor er musiker, og derfor ved hun, hvad hun taler om. siger hun. Men jeg kender mange musikere, der ikke ved, hvad de taler om. Det prøvede jeg at fortælle hende, men det kunne hun ikke forstå, sagde dommeren i sin provokerende tone efter showet. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. feb. 2013 - kl. 09:45 TV: Bange Blachman følte sig overfaldet af rasende mor

Alle, der har set de første tre runder af den musikalske boksekamp, der kaldes X Factor, kan ikke være i tvivl om, at luften mellem Ida Corrs 30-årige deltager, Jonas og den avantgardistisk anlagte Thomas Blachman har været kold som februar-luften uden for den overophedede tv-by.

Dagen derpå har Jonas, der til daglig arbejder som børnehave-pædagog på Nørrebro, haft tid til at sunde sig - og skylle skuffelsen ned med et vognlæs håndbajere. Men forsoningen med den skaldede jazz-konge lader vente på sig.

- Blachman har opført sig på en dårlig måde, og så er den ikke længere. Jeg har mistet den respekt for manden, som jeg havde på forhånd. Han har håndteret situationen ufint ved at blive ved med at kalde det en skandale, at jeg ikke røg ud allerede sidste lørdag. Han sætter jo en dagsorden, og det er ikke i orden. Det er unfair, siger en tydelig tømmermændstræt, men veloplagt Jonas til Ekstra Bladet lørdag formiddag.

Bagkloge Blachman
Blachmans efterfølgende beklagelse, hvor den skaldede meningsmaskine indrømmer, at han talte over sig, da han udtalte, at 'det nærmest kun kunne gå for langsomt' med at få Jonas ud af programmet, giver Jonas ikke meget for.

- Det er jo nemt for ham at være bagklog, men faktum er, at han har været med i 'gamet' i seks år og burde være fuldt ud klar over, hvor stor magt han har i X Factor. Jeg gider ikke bruge kræfter på at bære nag, men jeg fastholder, at han har opført sig ufint, siger Jonas.

Bortset fra fejden med Blachman tager han dog lutter gode minder med sig fra sit intense livtag med X Factor-konceptet, som han dog har flere forslag til, hvordan kunne forbedres.

- Jeg må indrømme, at jeg aldrig har set X Factor før i år. Det er et fremragende koncept, synes jeg, men der er én ting, der er virkelig dumt; nemlig at man ikke må spille sine egne sange. De skriger på originalitet og autencitet, og så må deltagerne ikke selv byde ind med deres egne personlige sange. Det giver jo ingen mening, siger Jonas.

Ligeglad med hr og fru Danmark
Sit X Factor-eftermæle bekymrer han sig ikke meget om. Det tangerer en negativ rekord at have været i farezonen tre gange, men selv det kan den positive pædagog vende til noget positivt.

- Det betød jo, at jeg fik lov at synge rigtig, rigtig meget. Seks gange på tre aftener. Det er vist rekord. Jeg bekymrer mig ikke synderligt om, hvad hr og fru Danmark tænker om mig. Det betyder mere, hvad børnene i min børnehave synes. Og de skal nok sige sandheden - ærligt og uden taktiske bagtanker, slutter Jonas.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Jonas har ingen problemer med at se sig selv i øjnene efter sin indsats, som han selv vurderer til fire stjerner. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere