Blachman: Ja, jeg gabte af Linnet

Var det et lille gab, vi hørte fra Thomas Blachmans mund i begyndelsen af fredagens 'X Factor'? - Ja, det tror jeg nok!!!, erkender den skaldede gavflab

Thomas Blachman gabte af Anne LInnet i begyndelsen, og han burde have brudt ind, da det blev for kedeligt mod slutningen. Men ellers var fredagens show godt, mener han. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman gabte af Anne LInnet i begyndelsen, og han burde have brudt ind, da det blev for kedeligt mod slutningen. Men ellers var fredagens show godt, mener han. (Foto: Mogens Flindt)

Anne Linnet talte meget og længe under fredagens 'X Factor'-show.

Faktisk kunne man godt få det indtryk, at hun talte mere, end deltagerne sang under programmet.

Hver gang, der var dømt taletid til gruppe-dommeren, greb hun chancen og holdt næsten sin egen lille koncert på ord og store taler.

Læs også:

Se også: Blachman fortsætter: Jonas skal ud

Allerede i begyndelsen af programmet blev det for meget for den rutinerede dommer Thomas Blachman, der har svært ved at holde sin mund. Og derfor kom der da også en velkendt lyd fra ham, da Linnet skulle byde velkommen til sin pigeduo Anna & Lusanda, der var de første på scenen fredag aften.

Største salgstale nogensinde
- Er det rigtigt, at du kom med et lille snork i begyndelsen af programmet, da Anne Linnet talte?

- Ja, det tror jeg nok!!! Det var dog den største salgstale, jeg nogensinde havde hørt i mit liv. Hold da op, kunne vi få den korte version? Tak. Det var en konfirmationstale, sagde Blachman, da han gjorde status over fredagens show.

Læs også:

Se også: Idas svære valg: Stemte selv Jonas ud

- Jeg synes faktisk, at det var et godt show efter det der skandaleshow sidste fredag, hvor det hele var helt oppe at koge. Vores samtaler var på et vist intensitetsniveau.

Læs også:

Se også: Jonas: Blachman har været ufin

- At det så var en enorm kedelig udstemning, hvor der bliver stillet de samme spørgsmål tre-fire gange, det er noget andet. Der havde jeg lyst til at afbryde og sige, 'Hold nu kæft', sagde han.

- Jeg kan jo godt mærke, når det bliver kedeligt, og det blev det der.

- Nogle gange bliver jeg bare lidt for genert, og så bryder jeg ikke ind. Jeg burde have brudt ind og fået det til at handle om noget. Men så bliver jeg autoritetstro og tænker, nåh nu taler de. Jeg burde have sagt 'Come on, slut det der'. Det er jo røvsygt og nonsens. Lad os nu komme til sagen. Det skal jeg nok tænke over til næste gang, lovede Blachman.

1 af 2 Anne LInnet holdt mange og lange taler fredag aften, og det blev allerede tidligt for meget for Blachman. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Thomas Blachman gabte af Anne LInnet i begyndelsen, og han burde have brudt ind, da det blev for kedeligt mod slutningen. Men ellers var fredagens show godt, mener han. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere