TV: Blachman beklager overfor Jonas: Tarveligt sagt

Thomas Blachman erkender, at han måske var lidt for grov i sit forsøg på at sende Nørrebro-sangeren ud af programmet

Læs også:

Thomas Blachman forsøgte at tage kampen op mod Jonas' mor. Men hun gav sig ikke sådan lige. - Jonas' mor er musiker, og derfor ved hun, hvad hun taler om. siger hun. Men jeg kender mange musikere, der ikke ved, hvad de taler om. Det prøvede jeg at fortælle hende, men det kunne hun ikke forstå, sagde dommeren i sin provokerende tone efter showet. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. feb. 2013 - kl. 09:45 TV: Bange Blachman følte sig overfaldet af rasende mor

Fredagen var det 'X Factor ifølge Blachman'.

30-årige Jonas røg ud. Det var Ida Corr selv, der tog den endelige beslutning, da hun skulle vælge mellem Jonas og en anden af hendes egne deltagere, 28-årige Stephanie.

Læs også:

Se også: Idas svære valg: Stemte selv Jonas ud

Forinden havde Thomas Blachman givet sin mening til kende, og ikke overraskende pegede han på Jonas, som den der skulle forlade showet. Det har han nemlig gjort hele ugen, efter Anne Linnet i sidste uge sendte Jonas videre i programmet på bekostning af Blachmans unge sangerinde Zaina.

Og den var ikke glemt for skaldepanden.

- Tak, fordi Zaina røg ud i sidste uge, så vi kunne få den her fantastiske musikalske oplevelse med Jonas i dag... Det var jo værd at vente på, ikke... Ej men det siger jo bare noget om, hvor sindssyg forkert det var i sidste uge, harcelerede den rutinerede 'X Factor'-herre umiddelbart efter fredagens show.

Læs også:

Blachman og Anne Linnet er stadig gode venner og kolleger trods deres skarpe meningsudvekslinger. (Foto: Mogens Flindt) TV - 18. feb. 2013 - kl. 17:39 TV: Blachman: De kan rende mig i røven

- Men du fik din vilje. Jonas er ude..?

- Jeg ønsker jo ikke nogen ude, men det er nu en gang reglerne, forsøgte Blachman at trække i land.

Han blev efter showet blev kaldt ufin af Jonas, fordi dommeren har brugt medierne til at ytre sin mening om, at det nærmest kun kunne gå for langsomt at få Jonas ud af programmet.

Læs også:

Se også: Jonas: Blachman har været ufin

- Det er jo værst for mig selv, når jeg fortaler mig. Det er klart, at når jeg siger, at det ikke kan gå hurtigt nok at få ham ud, så er det da tarveligt sagt. Det er der da ingen tvivl om, og det beklager jeg. Men sådan er jeg nu engang indrettet. Hvis jeg skulle passe på, hvad jeg sagde, ville jeg aldrig nogensinde turde sige noget.

Læs også:

Se også: Blachman fortsætter: Jonas skal ud

0 kommentarer
Vis kommentarer