TV: Bange Blachman følte sig overfaldet af rasende mor

Det så du ikke på tv: Thomas Blachman søgte hjælp hos Ida Corr, da Jonas' mor gik til ham, fordi hun mente, at dommeren havde behandlet hendes søn dårligt

Selvom Thomas Blachman i princippet havde en stille dag på 'X Factor'-kontoret fredag aften, så formåede han alligevel at komme i søgelyset, efter kameraerne var slukkede.

Den 49-årige dommer fik en opsang af Jonas' mor Anette, efter han igennem den seneste uges tid har været fortaler for, at Jonas skulle ud af showet - hurtigst muligt.

Læs også:

Se også: Blachman fortsætter: Jonas skal ud

- Jeg synes, det har været urimeligt, og jeg synes, det har været deprimerende at se, at Jonas rent faktisk forsøgte at lægge noget for dagen, og at det fik den medfart, som det fik, sagde Jonas' mor Anette efter fredagens show, hvor hendes søn blev stemt ud af sin egen dommer, Ida Corr.

Læs også:

Se også: Idas svære valg: Stemte selv Jonas ud

- Er det Thomas Blachmans skyld?

- Jeg synes, han har været meget negativ, sagde moderen, som da også havde haft fat i Thomas Blachman efter fredagens show.

Læs også:

Se også: Jonas: Blachman har været ufin

Ifølge Blachmans udlægning var det så slemt, at hun ville slås med ham, og derfor søgte skaldepanden hjælp hos Ida Corr.

- Du må lige styre dine deltageres mødre. Jonas’ mor er simpelthen så ophidset på mig, hun vil slås, sagde Blachman, da han kom og afbrød et interview med den aarhusianske sangerinde.

Følte sig overfaldet
Hun tog dog det hele med et overbærende smil.

- Nu skal jeg redde Thomas. Verden er af lave, når mændene kommer til kvinderne og beder dem om at redde dem. Det er håbløst, sagde Ida Corr, mens Blachman efterfølgende forklarede - og forsvarede, hvorfor han havde søgt hen til Ida.

- Det er jo Idas opgave at få fat mødrene og sige, så stopper vi. Jeg skal jo ikke føle mig overfaldet, vel..?

- Føler du det?

- Ja, er du sindssyg. Selvfølgelig gør jeg det, jeg tør da ikke gå hjem i aften, sagde den rutinerede dommer og foldede sine skuespiller-evner så godt ud, at han ville være sikker på en statuette ved weekendens Oscar-uddeling, hvis han ellers var nomineret.

Læs også:

Blachman og Anne Linnet er stadig gode venner og kolleger trods deres skarpe meningsudvekslinger. (Foto: Mogens Flindt) TV - 18. feb. 2013 - kl. 17:39 TV: Blachman: De kan rende mig i røven

Har ledt efter negative ting om Jonas
Helt så slem var Jonas' mors og stedfars udlægning af sagen dog ikke.

- Thomas siger, I har været efter ham. Har I det?

- Ja, det har vi. Jeg spurgte ham, om det ikke havde været svært for ham at finde noget negativt at sige om Jonas til sidst. Jeg synes, han nærmest har ledt efter noget hele vejen igennem. Så var det Jonas’ identitet, så var det hans fotomodelkarriere og så sang han falsk, hvilket vi andre overhovedet ikke kunne høre.

Læs også:

Se også: Iskolde Jonas: Blachman kan sige, hvad han vil

- Vi er selv musikere og har en stor omgangskreds. Og det der med, at Jonas ikke har rytmisk sans og synger falsk, den havde ingenting på sig, sagde mor-Anette.

- Vi gik og tænkte lidt på, om det denne her gang var hans snørebånd, det var galt med, supplerede Jonas' stedfar Per.

Dybt useriøst
Med det i baghovedet er Jonas' forældre da også glade for, at det nu er slut med 'X Factor' for deres 30-årige søn.

- Hvis det skal ligge på det niveau, så er det meget bedre, at han stopper her. Så vi kan bare konstatere, at det her er dybt useriøst. Og jeg er lettet over, han er ude, sagde Anette.

Læs også:

Se også: Det sker der bag X Factor-scenen: Adrenalin-pøller og indianerdans

Læs også:

Se også: Wasteland er 10 gange så populære som Jonas

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere