Bikini-babes slæber lort i lange baner

De lækre danske divaer fra 'Divaer i Junglen' flyttede tilsammen 188 kilo lort i junglen i Ecuador

- Det er dyremishandling, at vi skal flytte menneskelort. Nå nej. Er det kolort.

Sådan siger den blonde Pernille fra TV3's 'Divaer i junglen', da hun finder ud af, at brunette-holdet og blondine-holdet i dagens lejr-konkurrence i aftenens afsnit skal flytte gigantiske stabler af kolort og bære det hen i to store spande, mens de samtidigt er iført bikinier og lænket til hinanden.

Stephanie 'Kessler' er heller ikke meget for at kaste sig ud i lorte-orgiet og siger tørt og kontant: Det er en lortekonkurrence. Den er ikke særlig diva.

Læs også:

TV - 18. feb. 2013 - kl. 21:57 Pernille svinet til af Patrick

Læs også:

- Blod, blod, skreg Frederik Fetterlein i smerte til himlen i junglen i Ecuador, da han blev angrebet af en kun 10 centimeter lang lille uskadelig 'dræberfisk'.(Foto: TV3) TV - 18. feb. 2013 - kl. 13:23 Fetterlein angrebet af 'dræberfisk'

På røven med favnen fuld af lort
I selve konkurrencen går det selvfølgelig gruelig galt for den blonde Pernille, der vælter ned på jorden med favnen fuld af lort og sinker resten af sit hold. Hun forsvarer sig dog med følgende ord:

- Jeg er bare sådan en lille dværg med små tykke ben, som kæmper med al det her lort.

Efter konkurrencen siger Stephanie 'Kessler': Jeg har lort i hele hovedet. Og jeg er fucking ligeglad.

Sammenlagt får brunette-holdet og blondine-holdet flyttet hele 188 kilo lort. Følg med i aften på TV3 og se, hvem der egentlig får flyttet mest lort.

Aftenens afsnit af 'Divaer i Junglen' byder i øvrigt på noget så sjældent som en bikini-catwalk i junglen, da blondine-holdet lige pludselig beslutter sig for at lege fotomodeller.

Læs også:

Se også: Ny blondine: Blondinerne er ubegavede

Læs også:

Frederik Fetterlein flirter helt vildt med Pernille i 'Divaer i Junglen'. Fetterlein mener dog selv, at han bare trøster hende.(Foto: TV3) TV - 11. feb. 2013 - kl. 08:53 Frække Fetterlein flirter med Pernille

Læs også:

TV - 11. feb. 2013 - kl. 16:26 Divaer i junglen i mudderkamp

1 af 5 Blondine-holdet kom op at skændes om al lorten.(foto: TV3)
2 af 5 Blondine-holdet får gevaldige problemer, da de skal slæbe lort i lange baner.(Foto: TV3)
3 af 5 Pernille bliver smurt ind i lort og vælter hele tiden ned på jorden. Her poserer hun dog ren og pæn foran kameraet. (foto: TV3)
4 af 5 Stephanie 'Geggo' er heller ikke meget for at slæbe lort. Hun mener ikke, at det er særlig diva-agtigt.(Foto: TV3)
5 af 5 Brunette-holdet kæmper desperat med bunker af lort, som dækker deres bryster.(Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere