Dan Rachlin har fundet sin penis

Den selvudnævnte kernesunde familiespecialist Ninka-Bernadette Mauritson har fundet sin klitoris. Og Dan Rachlin har fundet sin penis. Læs forklaringen her

Læs også:

Se også: Kernesund familie skal skilles

Ninka-Bernadette, der tidligere har gjort sig bemærket med sine kernesunde lommefilosofier om stort og småt, proklamerer nu i en video på YouTube, at hun har fundet både bumser, klitoris og genstridig appelsinhud.

Hendes klitoris er hun tilsyneladende glad for at have genfundet, mens bumser og appelsinhud vist nok skal kureres med en ordentlig omgang hormoner.

Kig i brændeovnen
Det hele fortæller hun om i en næsten 10 minutter lang video, hvor hun blandt andet kommer med gode råd til, hvordan man kan kigge ind i en brændeovn og fortæller om, hvor vigtigt det er at kigge sine børn i øjnene i cirka fem minutter.

Den - selv efter kernesunde standarder - besynderlige video er efterfølgende blevet kommenteret af Dan Rachlin, der på Facebook har publiceret et videosvar med titlen 'Dans lykkelige fund', hvor han glad og stolt fortæller, at han efter flere års søgen og tvivl nu har fundet sin diller igen.

Se videoen øverst i denne artikel...

 

1 af 2 Dan Rachlin har fundet en gammel ven.
2 af 2 Ninka -Bernadette er på banen igen. Denne gang med hormoner. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere