Wasteland er 10 gange så populære som Jonas

Der er ekstraordinært stor forskel på, hvor populære de forskellige X Factor-artister er på Facebook i år

Ovenstående dynamiske graf trækker løbende det antal 'Likes', de respektive X Factor-deltagere har fået på Facebook og illustrerer det grafisk. Før musen over stregerne for at få mere information om deltagerne.

Er du på mobil, så tjek grafen HER

Læs også:

Se også: Iskolde Jonas: Blachman kan sige, hvad han vil

Sidste år vandt unge Ida Østergaard som bekendt X Factor-hæderen og den eftertragtede pladekontrakt. Sejren på finaleaftenen kom naturligvis som en overraskelse for de fleste, men rent faktisk var Idas triumt blevet forudset af Ekstra Bladets X Factor-barometer.

Wasteland klart i front
Igen i år har alle X Factor-livefinalisterne hver deres fanside på Facebook, og allerede efter anden omgang er det væltet ind med 'Likes' på de respektive sider.

Helt i top finder vi det unge boyband-firekløver Wasteland, der med deres velfriserede image totalt har distanceret alle de øvrige deltagere.

- Vi er meget beærede over det, men vi skal jo også huske, at der er mange på Facebook, som ikke stemmer på os via sms, siger gruppens ældste sanger Frederik.

Anne Linnets drenge har ikke modtaget megen ros for deres sangevner, men deres charme er tilsyneladende gået rent ind hos de unge, der som bekendt sidder på en stor del af de vigtige sms-stemmer og tradionelt er rigtig flittige på Facebook. Og det er drengene helt bevidste om.

- Vores umiddelbare målgruppe er jo en rimelig ung generation, så det vil ligge til højrebenet, at vores fans er på Facebook. Hvorimod mange af de andre kunstnere laver en anden slags musik, og deres fans er måske en ældre målgruppe, som ikke er på Facebook, lyder det fra yngstemanden Marius.

Bundskraberen Jonas
Blachmans unge favorit den blonde gymnasiepige fra Roskilde - Amanda - ligger på en lun andenplads med 2.300 'Likes'.

Helt skidt ser det ud for Ida Corrs deltager fra den 'modne' gruppe Jonas, der skraber bunden med færre end 700 'Likes'.

Kombineret med Blachmans udtalelse om, at Jonas skal ud for enhver pris og bookmakernes dødsdom, skal man have de meget lyserøde briller på i aften for at se en mulighed for, at Mr Farezone klarer frisag endnu en fredag.

Stem på din favorit via nedenstående Facebook-link:

Wasteland

Amanda

Karoline

Chresten

Stephanie

Anna & Lucanda

Jonas

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere