Iskolde Jonas: Blachman kan sige, hvad han vil

'X Factor's helt egen mr. Farezone, 30-årige Jonas, er bedøvende ligeglad med Thomas Blachmans kritik - og seernes stemmer

Jonas er ikke påvirket af, at seerne ikke giver ham stemmer nok til at gå direkte videre i programmet. (Foto: Mogens Flindt)
Jonas er ikke påvirket af, at seerne ikke giver ham stemmer nok til at gå direkte videre i programmet. (Foto: Mogens Flindt)

30-årige Jonas fra Nørrebro er den eneste af årets 'X Factor'-deltagere, der har fået lov til at spille fire gange.

Det er sådan set ikke noget, man skal være stolt af, for det skyldes nemlig, at han har været i farezonen i begge årets shows.

Læs også:

Se også: Det synske barometer: Her er årets X Factor-vinder

Det er dog ikke noget, der fylder overhovedet, påstår showets alderspræsident hårdnakket.

- Hvordan kan du undgå at tænke på det?

- Jeg gider ikke tage mig af det. Jeg er her for musikkens skyld. Det eneste, jeg tænker på, er, at jeg skal levere og lave et godt show.

Et mediedrama
Thomas Blachman mener dog ikke, at Jonas har noget at bidrage med, når det gælder musikken i showet. Han sagde tidligere på ugen til Ekstra Bladet, at Jonas 'skal ud nu' og han påpegede, at det ikke kan gå hurtigt nok.

Læs også:

Blachman og Anne Linnet er stadig gode venner og kolleger trods deres skarpe meningsudvekslinger. (Foto: Mogens Flindt) TV - 18. feb. 2013 - kl. 17:39 TV: Blachman: De kan rende mig i røven

- Blachman er benhård i sin holdning til, at du bare skal ud af det program. Hvad tænker du om det?

- Jeg tænker igen bare, at jeg er her for musikkens skyld og ikke for mediedramaets skyld. Han kan sige, hvad han har lyst til. Han har sin mening og sin smag. Det har han lov til at have.

Læser ikke aviser længere
- Hvis jeg endelig skal sige noget om Thomas, så er det, at manden selv har sendt mig videre i programmet en gang, hvor han sagde, 'Jeg vælger med hjertet, og jeg vælger musikken', så det synes jeg måske er selvmodsigende.

Læs også:

Se også: Her er Linnets (sø)forklaring: Derfor valgte jeg Zaina fra

- Føler du lidt, at det er ved at være et cirkus?

- Jeg er i hvert fald holdt op med at læse avis. Det gider jeg ikke tage mig af. Musikken er det, der skal fylde for mig, og så er jeg sådan set ligeglad med alt det andet.

Læs også:

Blachman var indebrændt, da Anne Linnet sendte et af hans unge stjernefrø ud. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. feb. 2013 - kl. 02:10 TV: Blachman: Jeg råbte og skreg af Anne

Spekulerer ikke i stemmer
- Hvad er dit primære fokus forud for showet i morgen?

- Jeg tror egentlig bare, at jeg går efter at fyre den af og nyde det.

Læs også:

Se også: Lettet X Factor-Jonas: Troede jeg ville ryge ud

- Frygter du, at du skal spille to gange igen i morgen?

- Næh, jeg håber da lidt på det et eller andet sted, og så håber jeg på, at jeg ryger videre igen. Selvfølgelig ville det være dejligt at få nogle stemmer nu, men det har jeg ingen idé om, om jeg får. Det er heller ikke der, mine spekulationer er. Det eneste, jeg fokuserer på, er at levere en fed performance.

1 af 2 Thomas Blachman lægger ikke skjul på, at han ønsker Jonas ud af showet, men det tager københavneren med ophøjet ro. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Jonas er ikke påvirket af, at seerne ikke giver ham stemmer nok til at gå direkte videre i programmet. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere