TV: Vred Gustav udvandrer fra date

Singlerne fra 'For lækker til love' har mange gange svinet deres dates, men for første gang er der en, der udvandrer. Det er Gustav, der skrider, da daten vælger at smide en klat på Gustavs tallerken

Realitystjernen Gustav forsøger fortsat at satse på de indre værdier frem for kun at gå efter det ydre, så derfor har han endnu engang valgt at gå på date med David, som han ellers både omtalte som 'Fede Dorit' og 'Shrek' i sidste uges udgave af 'For lækker til love'.

Læs også:

Gustav er ikke helt tilfreds med sin date, David. (Foto: Screendump). TV - 14. feb. 2013 - kl. 16:25 Gustav sviner date til: Han ligner fede Dorit

Vil ikke bestille light 
Men daten går ikke efter hensigten.

Gustav har inviteret David med til boksning, så daten kan leve op til realityhomoens krav om et slankt ydre. Men da parret senere går på cafe, vælger David åbenbart helt forkert på menukortet.

- Hvis han ikke engang kan bestille en cola light for mig, så kan han jo ikke gøre noget for mig, raser Gustav bagefter daten, som også slutter brat.

Gustav vælger nemlig at udvandre, da David smider en klat creme fraiche over på Gustavs salat.

- Dine ben er så tynde, søde, siger David.

Nutelle op i røven
Men Gustav bliver rasende og giver David det glas nutella tilbage, som David forærede ham på parrets første stævnemøde.

- Du kan stikke din nutella langt op i røven, siger Gustav, inden han svanser ud fra cafeen.

- Jeg fik åbenbart trådt lidt på hans sukkermad, siger David til ekstrabladet.dk

Læs også:

TV - 7. feb. 2013 - kl. 11:51 TV: Grædende Gustav afslører tragisk hemmelighed

Den 26-årige single var noget forbløffet over, hvordan Gustav tog på vej.

- Daten gik egentlig udmærket. Vi var ude at bokse, og jeg er ikke i super god form, og det bryder han sig ikke om. Han havde en idé om, at han kunne frelse mig fra min usunde livsstil, så allerde der begyndte vi at bevæge os væk fra hinanden, fortæller David.

- På grund af lidt dressing gik han helt i selvsving, og så får jeg den nutella, jeg har givet ham, lige i hovedet, ler David, der også har deltaget i '6 på date' uden at finde kærligheden.

- Det kan være, jeg er for grim til love, griner jyden, der har mødt Gustav for år tilbage.

- Han er meget min type. Fjernsyn er én ting, men privat er han noget andet. Men jeg havde ikke forestillet mig, han synes, jeg er lige så grim som Shrek, siger David, der har valgt at tage oplevelsen med et smil.

Se Gustav svine sin date til i ovenstående klip og se mere i 'For lækker til love' på TV3 i aften klokken 21.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere