Anna 'Lama' burde været smidt ud for spytklat

Rasmus, der onsdag aften var mål for en barnlig spytklat fra Anna på 'Paradise Hotel', mener, at den 20-årige kvinde burde være sendt ud som følge af sit optrin

Rasmus sørgede for, at Kasper røg ud af 'Paradise Hotel'. Det startede et skybrud af tårer fra Malene og Anna i baggrunden her. (Foto: TV3)
Rasmus sørgede for, at Kasper røg ud af 'Paradise Hotel'. Det startede et skybrud af tårer fra Malene og Anna i baggrunden her. (Foto: TV3)

Læs også:

Se også: Paradise Bordel: Få det store knalde-overblik

Onsdag aften udviklede 'Paradise Hotel' sig til en børnehave, hvor pigerne tudede om kap og brugte tøsetricks.

Da en af hotellets populære fyre Kasper blev sendt ud, tabte især Anna og Malene sutten. Og den slags giver som bekendt skrig og skrål.

Ligner komplet idioter
De to piger på henholdsvis 20 og 21 år lod deres vrede få frit løb, og målet var 23-årige Rasmus, som havde været med til at sende Kasper ud af programmet.

- Jeg kan da godt forstå, at de blev kede af det. Men det var jo en total overdrevet reaktion. De sørger jo selv for, at de kommer til at ligne komplet idioter, forklarer Rasmus.

Læs også:

Se også: Godt de i det mindste er pæne!

- Jeg var bare hele tiden opmærksom på, at jeg ikke skulle synke ned på deres niveau.

Derfor reagerede den 23-årige københavner da heller ikke fysisk, da Anna sendte en spytklat mod ham, som ramte hans ben.

Læs også:

Anna er 20 år, men hun opfører sig ikke sådan i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor tingene ikke går hendes vej. (Foto: TV3) TV - 20. feb. 2013 - kl. 14:37 Hvor barnlig må man være som 20-årig?

- Det var da mega ulækkert. Jeg er aldrig blevet spyttet på før.

Spytklat over grænsen
I den såkaldte Reunion-sæson sidste år blev deltageren Ronnie smidt ud for at have skubbet og slået en anden deltager.

Læs også:

- 'Paradise Hotel' handler om at have det skægt, grine og flirte. Man truer ikke hinanden, og man er ikke voldelig her på hotellet, lyder formaningerne fra værten, Rikke, når Ronnie får sparket ud af programmet efter sit udbrud onsdag. (TV3) TV - 10. maj. 2012 - kl. 10:47 TV: Paradise-Ronnie: Jeg er udsat for et produktionskomplot!

Derfor troede Rasmus også en kort overgang, at Annas overreaktion ville sende hende ud af programmet.

- Vi har jo skrevet under på, at vi ikke må udøve vold. En spytklat er klart over grænsen, men den er åbenbart ikke at sidestille med vold.

Har talt ud om episoden
- Mener du, at Anna skulle have været smidt ud?

- Jeg synes på en måde, at hun burde være røget på det. Vi har skrevet under på, at vi skal opføre os ordentligt, og det gør man ikke, når man spytter. Men det passede mig fint nok, at hun ikke blev smidt ud, for så havde jeg selv en mulighed for at kunne smide hende ud, konkluderer Rasmus.

Læs også:

Se også: Miss Porno - undskyld Miss Paradise

Han slår dog fast, at de alle tre er blevet venner igen.

- Vi fik talt ud om det i Mexico. Jeg kan ikke fortælle hvordan, men i dag er vi rigtig gode venner, og jeg ser både Martin og Anna hver gang, jeg er i Aarhus.

Læs også:

Se også: Røvrendt af partner - nu deler de (næsten) seng igen

1 af 5 Malene lod tårerne flyde. (Foto: TV3)
2 af 5 - Deres reaktion overraskede mig sindssygt meget, forklarer Rasmus. (Foto: TV3)
3 af 5 Malene var utrøstelig. Det var også uheldigt, at det netop var Kasper, der lige var blevet smidt ud. Han kunne passende have trøstet hende. De er nemlig kærester i dag. (Foto: TV3)
4 af 5 Anna skulle måske have valgt at holde sig for munden hele aftenen, så hendes indre lama ikke slap ud. (Foto: TV3)
5 af 5 Rasmus sørgede for, at Kasper røg ud af 'Paradise Hotel'. Det startede et skybrud af tårer fra Malene og Anna i baggrunden her. (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere