Vind interview med Blachman

Pr-firmaet Have Kommunikation udskriver konkurrence om de tre bedste spørgsmål til X Factor-dommeren

Thomas Blachman - altid i centrum. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman - altid i centrum. (Foto: Mogens Flindt)

Der er vist ingen tvivl om, at Thomas Blachman betragtes som mr. X Factor. Hans temperamentsfulde bedømmelser af såvel deltagere som dommer-kolleger er en uundværlig del af showet, som seerne ser frem til hver fredag i sæsonen.

Læs også:

Se også: Bitre Zaina: Anne Linnet var uprofessionel

Det er heller gået pr-firmaets næse forbi. Derfor har Have Kommunikation udskrevet en konkurrence, hvor man kan vinde retten til at interviewe den skaldede ord-ekvilibrist.Igen i fredags kom Blachman i vælten, da han rasede over, at hans håb, Zaina, blev sendt hjem. (Foto: Mogens Flindt)
Igen i fredags kom Blachman i vælten, da han rasede over, at hans håb, Zaina, blev sendt hjem. (Foto: Mogens Flindt)


'Hvilke tre spørgsmål kunne du godt tænke dig at stille Thomas Blachman', hedder det i konkurrence-opklægget. Den person med de tre 'bedste, sjoveste og mest begavede' spørgsmål får lov til selv at stille dem til Blachman den 4. marts i København.

Gider ikke andres problemer
Se konkurrencen her

Have Kommunikation har spurgt Blachman, hvilke spørgsmål han håber at blive stillet, men svaret kom nu til at gå mere på, hvilke han helst vil undgå:

- Jeg er jo meget følsom, så hvis folk kommer til mig med deres problemer, så bliver de til mine problemer - og er der noget, man ikke gider slæbe rundt på, så er det andre folks problemer, lyder det ærligt fra X Factor-ikonet.

Se også:

Blachman var indebrændt, da Anne Linnet sendte et af hans unge stjernefrø ud. (Foto: Mogens Flindt) TV - 16. feb. 2013 - kl. 02:10 TV: Blachman: Jeg råbte og skreg af Anne

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere